>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
W b365 na live jest duzo wiecej zakladow niz pre dostepnych, zwlaszcza na overki. No i np. jak juz wjezdza mecz na live, to mozna zagrac np. over 2,5 goli na dana druzyne przykladowo po kursie @1,5, ale oprocz tego maja taka zakladke jak &quot;dokladna ilosc goli&quot; na dana druzyne, no i tam mozna np. zagrac &quot;3+&quot;. Generalnie wiadomo, ze to jest to samo, bo zaklad wygrany i w tym i tym przypadku, gdy druzyna strzeli 3 bramki, ale w zakladce &quot;dokladna ilosc goli&quot; kurs jest juz wiekszy, mniej wiecej @1,7. Z czego to wynika? Domyslam sie, ze i tu i tu wlicza sie dogrywke, czyli jesli bedzie 2-2 i moja druzyna wygra w dogrywce to mam win i tu i tu? Skad taka roznica w kursach? Czym te zaklady sie różnią?

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
W b365 na live jest duzo wiecej zakladow niz pre dostepnych, zwlaszcza na overki. No i np. jak juz wjezdza mecz na live, to mozna zagrac np. over 2,5 goli na dana druzyne przykladowo po kursie @1,5, ale oprocz tego maja taka zakladke jak &quot;dokladna ilosc goli&quot; na dana druzyne, no i tam mozna np. zagrac &quot;3+&quot;. Generalnie wiadomo, ze to jest to samo, bo zaklad wygrany i w tym i tym przypadku, gdy druzyna strzeli 3 bramki, ale w zakladce &quot;dokladna ilosc goli&quot; kurs jest juz wiekszy, mniej wiecej @1,7. Z czego to wynika? Domyslam sie, ze i tu i tu wlicza sie dogrywke, czyli jesli bedzie 2-2 i moja druzyna wygra w dogrywce to mam win i tu i tu? Skad taka roznica w kursach? Czym te zaklady sie różnią?
Z tego co wiem, to w przypadku 3+ na live muszą strzelić 4 gole, a jeżeli strzelą 3 to jest zwrot.

5567 719

5567

Użytkownik
Z tego co wiem, to w przypadku 3+ na live muszą strzelić 4 gole, a jeżeli strzelą 3 to jest zwrot.
Hmm, no to by tłumaczyło różnicę w kursach. Jest jeszcze wiecej tam takich dziwnych zakladek, chyba tez z overami juz na cale spotkanie i różniącymi sie kursami, ale z pamieci teraz nie podam, trzeba poczekać aż na live wskoczy. W ogóle to zapis mnie wlasnie zdziwil, bo wszedzie gdzie gralem pilke nozna, nawet w naziemnych, to przy &quot;3+&quot; zawsze wygrywam juz przy 3 golach, a tutaj w hoku maja swoje racje.

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
U ruskich w 1xbecie na debla Marach/Martin wisi kurs @1.35, u innych jest @1.25-1.20.
Na wieczór do kombinacji można wrzucić
✅ 6:2 7:6

Dzisiejszy dzień niezły, tylko jak pomyślę o przebiegu spotkania Radwańskiej, to nóż się w kieszeni otwiera ????

Seppi - Khachanov | Khachanov -2g @2.03 5j ✅
Radwańska ⛔ + Djere ✅ = @2.09 3j ⛔
Marchenko - Young | Young @1.85 3j ✅
Cilic ✅ + Rojer/Tecau ✅ + Marach/Martin ✅ + Isner ✅ = @2.62 5j
Wszystkie kursy Marathonbet.
Postawione: 16
Zwrócone: 28.8

Otrzymane punkty reputacji: +2
deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Hmm, no to by tłumaczyło różnicę w kursach. Jest jeszcze wiecej tam takich dziwnych zakladek, chyba tez z overami juz na cale spotkanie i różniącymi sie kursami, ale z pamieci teraz nie podam, trzeba poczekać aż na live wskoczy.
Zaraz trzeba coś ciekawego na mecz Habs-Flyers wyczopić. ;)

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Graty ładne typy ale kobit lepiej nie ruszać tam się nic nie przewidzi :]
Tak mi się przypomniało ????
https://www.youtube.com/watch?v=N5sQCOQ3v7o

Drdeep jak znajdziesz daj znać. Ja dzisiaj pojechałem po najmniejszej linii oporu i pograłem faworytów w dublu na ML i singlami hc -1,5.
Jakoś dzisiaj czytam i czytam i Ci co się znają widzą łatwe wygrane faworytów. Ja przyznam NHL śledzę tylko wyniki więc moja wiedza jest słaba.

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Graty ładne typy ale kobit lepiej nie ruszać tam się nic nie przewidzi :]
Po prostu nie widziało mi się zwycięstwo Svety po takim maratonie meczowym i długim locie. Tym bardziej mam wrażenie, że bardziej Radwańska przegrała ten mecz niż ruska go wygrała- przełamać kogoś siedmiokrotnie i nie wygrać spotkania... takie cyrki to tylko w WTA.
Albo w meczach Schwartzmana :grin:
^ Kuchcik, sam siedzisz w tenisach, wiesz jak jest w tym sporcie :razz: Osiągnąć jakikolwiek profit na dłuższą metę jest ciężko, także takie dni jak ten wystarczająco mnie cieszą :grin:

M 493

milo93

Użytkownik
Po prostu nie widziało mi się zwycięstwo Svety po takim maratonie meczowym i długim locie. Tym bardziej mam wrażenie, że bardziej Radwańska przegrała ten mecz niż ruska go wygrała- przełamać kogoś siedmiokrotnie i nie wygrać spotkania... takie cyrki to tylko w WTA.
Albo w meczach Schwartzmana :grin:
Niby tak ale pisia to jest pisia ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom