Braga - Chavez Under 1.5 branki @1.75 (nozna)
W b365 na live jest duzo wiecej zakladow niz pre dostepnych, zwlaszcza na overki. No i np. jak juz wjezdza mecz na live, to mozna zagrac np. over 2,5 goli na dana druzyne przykladowo po kursie @1,5, ale oprocz tego maja taka zakladke jak "dokladna ilosc goli" na dana druzyne, no i tam mozna np. zagrac "3+". Generalnie wiadomo, ze to jest to samo, bo zaklad wygrany i w tym i tym przypadku, gdy druzyna strzeli 3 bramki, ale w zakladce "dokladna ilosc goli" kurs jest juz wiekszy, mniej wiecej @1,7. Z czego to wynika? Domyslam sie, ze i tu i tu wlicza sie dogrywke, czyli jesli bedzie 2-2 i moja druzyna wygra w dogrywce to mam win i tu i tu? Skad taka roznica w kursach? Czym te zaklady sie różnią?
Z tego co wiem, to w przypadku 3+ na live muszą strzelić 4 gole, a jeżeli strzelą 3 to jest zwrot.W b365 na live jest duzo wiecej zakladow niz pre dostepnych, zwlaszcza na overki. No i np. jak juz wjezdza mecz na live, to mozna zagrac np. over 2,5 goli na dana druzyne przykladowo po kursie @1,5, ale oprocz tego maja taka zakladke jak "dokladna ilosc goli" na dana druzyne, no i tam mozna np. zagrac "3+". Generalnie wiadomo, ze to jest to samo, bo zaklad wygrany i w tym i tym przypadku, gdy druzyna strzeli 3 bramki, ale w zakladce "dokladna ilosc goli" kurs jest juz wiekszy, mniej wiecej @1,7. Z czego to wynika? Domyslam sie, ze i tu i tu wlicza sie dogrywke, czyli jesli bedzie 2-2 i moja druzyna wygra w dogrywce to mam win i tu i tu? Skad taka roznica w kursach? Czym te zaklady sie różnią?
Hmm, no to by tłumaczyło różnicę w kursach. Jest jeszcze wiecej tam takich dziwnych zakladek, chyba tez z overami juz na cale spotkanie i różniącymi sie kursami, ale z pamieci teraz nie podam, trzeba poczekać aż na live wskoczy. W ogóle to zapis mnie wlasnie zdziwil, bo wszedzie gdzie gralem pilke nozna, nawet w naziemnych, to przy "3+" zawsze wygrywam juz przy 3 golach, a tutaj w hoku maja swoje racje.Z tego co wiem, to w przypadku 3+ na live muszą strzelić 4 gole, a jeżeli strzelą 3 to jest zwrot.
6:2 7:6U ruskich w 1xbecie na debla Marach/Martin wisi kurs @1.35, u innych jest @1.25-1.20.
Na wieczór do kombinacji można wrzucić
Seppi - Khachanov | Khachanov -2g @2.03 5j
Radwańska + Djere = @2.09 3j
Marchenko - Young | Young @1.85 3j
Cilic + Rojer/Tecau + Marach/Martin + Isner = @2.62 5j
Wszystkie kursy Marathonbet.
Postawione: 16
Zwrócone: 28.8
Graty ładne typy ale kobit lepiej nie ruszać tam się nic nie przewidzi :]6:2 7:6
Dzisiejszy dzień niezły, tylko jak pomyślę o przebiegu spotkania Radwańskiej, to nóż się w kieszeni otwiera ????
Zaraz trzeba coś ciekawego na mecz Habs-Flyers wyczopić.Hmm, no to by tłumaczyło różnicę w kursach. Jest jeszcze wiecej tam takich dziwnych zakladek, chyba tez z overami juz na cale spotkanie i różniącymi sie kursami, ale z pamieci teraz nie podam, trzeba poczekać aż na live wskoczy.
Tak mi się przypomniało ????Graty ładne typy ale kobit lepiej nie ruszać tam się nic nie przewidzi :]
Jedną jedyną babkę mniej i dzień byłby perfekcyjny ????Dzisiejszy dzień niezły
Po prostu nie widziało mi się zwycięstwo Svety po takim maratonie meczowym i długim locie. Tym bardziej mam wrażenie, że bardziej Radwańska przegrała ten mecz niż ruska go wygrała- przełamać kogoś siedmiokrotnie i nie wygrać spotkania... takie cyrki to tylko w WTA.Graty ładne typy ale kobit lepiej nie ruszać tam się nic nie przewidzi :]
Niby tak ale pisia to jest pisia ????Po prostu nie widziało mi się zwycięstwo Svety po takim maratonie meczowym i długim locie. Tym bardziej mam wrażenie, że bardziej Radwańska przegrała ten mecz niż ruska go wygrała- przełamać kogoś siedmiokrotnie i nie wygrać spotkania... takie cyrki to tylko w WTA.
Albo w meczach Schwartzmana :grin:
Spoko typ, gosciu odrobil do 4:4, ale meczyk chyba i tak sprzedany.Ficovich - Bertucchi 2.75 itf kurs na typa byl przed meczem 1,08
365
Co ty Montana tak pukać to może sobie z jakimiś leszczamiMontana - Mayer over 9,5 Gemów @2,10 bet365
*tenis*1set
drobne poszły się ....uchać rejczelMontana - Mayer over 9,5 Gemów @2,10 bet365
*tenis*1set
*edit1: haha i się połamał Montana nieźle hahaaa