No wszedłem w to ale żałuje bo Berdych średnio wygląda wyrzuca mocno te piłkistary, to jednak jest BASILASHVILI. Przeczytaj se to na głos, a potem zastanów się, czy kurs 1,95 nie jest dobry ????
No wszedłem w to ale żałuje bo Berdych średnio wygląda wyrzuca mocno te piłkistary, to jednak jest BASILASHVILI. Przeczytaj se to na głos, a potem zastanów się, czy kurs 1,95 nie jest dobry ????
bks to wezmie wedlug mnie bo torun drewniany juz na sypie a pavan nie pomaga ;]Budowlani Toruń 2,10 4 set bet365
Odrobiły ładnie, ale seta chyba przegrają niestety. Ale te runy są smieszne ????torun 17-9....18-18 hahaha dobrze ze sprzedalem
Kurs bez szału, ale pewny 10:3 w stbRojer/Tecau wygrają STB. @1.57
Z tego co mi się wydaje, to oni potrzebują punktów, żeby w ogóle na mastersa pojechać. Zbyt doświadczona para żeby mieli odpuścić... ????
Już jest nawet @1.61 na mecz.
hue hueTo są kobitki, Bielsko na bank jeszcze runa jakiegoś zrobi
over 44,5 pkt w IV secie meczu Bielsko - Budowlani (Siata) @2,20
marne pocieszenie po utopionej kasie na MuguruzieBudowlani Toruń 2,10 4 set bet365
Hue hue 26:24 dla Torunia ????Taki mi wynik świta jakoś ????
Budowlani Toruń wygrają IV set 25:23 @13 za drobniusie
Budowlani Toruń win IV set @2,47 (siata)
Jedziemy pierniczki! ????
Bardzo dobrze gra ten Gruzin, ale imo psychicznie nie da rady. Jak tylko raz go Berdych złamie to się posypie. Ale ogólnie forme lepszą prezentuje BazylaszwiliNo nic Berdych niech uciągnie ten mecz wygra i będzie okej ????
Botosani - Astra Over 0,5 HT @ 1.80 Bet365
Polecam !
Imo Berdych nie raz też nie daje mu popełnić błędu tylko sam wyrzuca bez sensu (nie mówię, że zawsze). Ale uważam, że jakby dał mu pograć to lepiej by to wyglądało a tak to jest śednio.Bardzo dobrze gra ten Gruzin, ale imo psychicznie nie da rady. Jak tylko raz go Berdych złamie to się posypie. Ale ogólnie forme lepszą prezentuje Bazylaszwili