madritista94
Użytkownik
dobra Tomas ogarnał wiec ostatni raz probuje : 3 set Berdych 6-4 3,6 bet 365
Konyaspor - Fenerbahce over 1.5 @1.925 bet365
"dobrze, że go grałem za pięć dyszek" - pasowałoby chyba lepiej. Albo tylko tak mi się wydaje :grin:dobrze że grałem go za pięć dyszek.
dawno nie widziales takiej ceglarni we francji? to chyba malo sie znasz na tej lidze, jak twoim jedeynym argumentem na overa jest duzo murzynow na parkiecie, przestan sie juz osmieszaccegla taka ze ja jebie ... dawno nie widzialem takiej ceglarni we francji ????
No właśnie ostatni wers mi najmniej pasuje tutaj ???? Ale lepiej chyba nie da rady. Dobra, nie zaśmiecajmy już tego tematu moją amatorską poezją. Berdych teraz spokojnie wygrywa trzeciego seta, a wierszyk idzie do kosza"dobrze, że go grałem za pięć dyszek" - pasowałoby chyba lepiej. Albo tylko tak mi się wydaje :grin:
Tomcio sie poddajeOver 10.5 gama w 3 secie u Tomasza @3.25
po co piszesz takie pierdoly moze ktos nie oglada i pocisnie na gruzina? ja tam nie widze zeby nawet przez chwile nie wierzyl w wygrana... co za typy na tym forumTomcio sie poddaje
cholet - paris
over 76,5 do przerwy sporo czarnych bedzie run and gun
sij mi dzondra w ostatniej minucie nie rzucili punktu... sam sie nie osmieszaj gruby over bedzie ftdawno nie widziales takiej ceglarni we francji? to chyba malo sie znasz na tej lidze, jak twoim jedeynym argumentem na overa jest duzo murzynow na parkiecie, przestan sie juz osmieszac
No to oglądasz inny neczpo co piszesz takie pierdoly moze ktos nie oglada i pocisnie na gruzina? ja tam nie widze zeby nawet przez chwile nie wierzyl w wygrana... co za typy na tym forum
masz racje ogladamy chyba innym mecz, dalej sadzisz ze berdych sie poddal?No to oglądasz inny necz