To widze śmieszek jesteś dużo ci nie potrzeba :grin:Poszla reputa za poprawienie humoru przed snem. BURNED!
W expresie są dobre kawały podejrzewam że by ci się podobały nawet jest szansa że je zrozumieszPoszla reputa za poprawienie humoru przed snem. BURNED!
Chyba jednak poczekam, aż znowu Cię ktoś zgasi.. Napisz coś jeszcze żebym mógł się pośmiać...W expresie są dobre kawały podejrzewam że by ci się podobały nawet jest szansa że je zrozumiesz
Nie mogą zbanować jeśli rozmawiasz, mówiąc potocznie, jak człowiek.Kurde, kłócę się z całoroczniakiem o te głupie rożne, a najgorzej to wyjdę na tym jak mnie po złości zbanują albo zlimitują.
Dobre ???? Oni myśleli, że to zostanie zaliczone ? ????Przypomniało mi się w temacie rożnych
https://www.youtube.com/watch?v=N03KmgwtEJo
A dlaczego by nie? Nie zrobili nic wbrew przepisom.Dobre ???? Oni myśleli, że to zostanie zaliczone ? ????
Obejrzałem jeszcze raz. Faktycznie, masz rację. Dobre jajca... ????A dlaczego by nie? Nie zrobili nic wbrew przepisom.
ZWROTSzukając na upartego co teraz zagrać to pograłbym:
Olimpia Asunscon - River Plate Asunscon over 8 goli -> 1.800 (całoroczny)
5 minut i z głowyIsles - Wild - 1 tercja 0-0 -przypadek ?
over 1.5 w 2 tercji
1.65
Betsson
Set 4 Argentyna u21 -2,5 pkt @1,83 bet365
tak jakoś obserwuję ten mecz na becie i chciałem coś na teraz zagrać. Ta opcja wydaje się rozsądna