Ja to jeszcze mogę bliżej szukać w meczu Sarajewo - Lech w 2015 ????Żeby daleko nie szukać - Real vs United w 2013 i identyczna sytuacja z rożnym. Ostatnia akcja, wszyscy już się zebrali w polu karnym, Giggs pobiegł do narożnika i... gwizdek.
Zastanawiam się, co tacy "sędziowie" mają we łbach.
Tak daleko nie trzeba szukać. Mecz Valencii z Alaves i taka sama sytuacja. Linia rożnych gospodarzy 6,5 była, idzie akcja w doliczonym na decydujący rożny i sędzia daje sobie spokój z jego rozegraniem.Zastanawiam się, co tacy "sędziowie" mają we łbach.
Powinien być przepis że jak drużyna siądzie na połowie przeciwnika to sędzia nie ma prawa kończyć meczu. Dopóki ekipa broniąca nie wystrzeli piłki na uwolnienie to gramy minutę czy nawet dwie dłużej.Widzę, że temat rożnych w meczu Torino-Lazio nadal "gorący". Wystarczyłoby, żeby sędzia bałwan dał wykonać i byłby koniec tematu. Generalnie to powinien dać to wykonać, bo było trochę przerw w doliczonym. Trzymając się sztywno regulaminu, to rożny był nie wykonany co pokazują powtórki. W każdym razie, każda ze stron pokazuje zupełnie co innego i to mnie irytuje. Jeżeli nikt nie jest w stanie określić to dla mnie sprawa jest oczywista. Zwroty i dziękuję, dobranoc. Oficjalna strona pokazuje 8 rożnych nie wiadomo z jakiego powodu.
Pisałeś już w sprawie ewentualnego zwrotu?Widzę, że temat rożnych w meczu Torino-Lazio nadal "gorący". Wystarczyłoby, żeby sędzia bałwan dał wykonać i byłby koniec tematu. Generalnie to powinien dać to wykonać, bo było trochę przerw w doliczonym. Trzymając się sztywno regulaminu, to rożny był nie wykonany co pokazują powtórki. W każdym razie, każda ze stron pokazuje zupełnie co innego i to mnie irytuje. Jeżeli nikt nie jest w stanie określić to dla mnie sprawa jest oczywista. Zwroty i dziękuję, dobranoc. Oficjalna strona pokazuje 8 rożnych nie wiadomo z jakiego powodu.
Wiesz, to można nazwać chamstwem. Natomiast jak nazwać sytuacje (wracam znowu do swojego spotkania), gdy liniowy pokazuje rożny i wszystko rusza. Główny ręką wskazuje na narożnik, zawodnicy ustawiają się w pary/krycie strefowe (nieważne), zawodnik dośrodkowujący ustawia piłkę, cały stadion czeka i nagle gwizdek. To po wuja ta cała zbieranina i przygotowania pod ten stały fragment?Tak daleko nie trzeba szukać. Mecz Valencii z Alaves i taka sama sytuacja. Linia rożnych gospodarzy 6,5 była, idzie akcja w doliczonym na decydujący rożny i sędzia daje sobie spokój z jego rozegraniem.
Miejmy nadzieje, że to przejdzie i chociaż zwrot będzie to uratuje moje AKO.Odpisał mi całoroczniak. Pierwsza moja wiadomość była na temat skąd biorą info na temat rożnych. Wysłali mi ten link:
http://www.gazzetta.it/trsport/tempo-reale/Postgara.shtml?match_config=879261&comp=21&day=9&anno=2016&refresh_ce-cp
Ja w odpowiedzi wysłałem linki do różnych stron, gdzie pokazywali 10,8 i 9. Na koniec poprosiłem o rozliczenie po kursie 1.00 i ewentualny wymagany obrót przed jakąkolwiek wypłatą. Rozwiązanie sprawiedliwe, jeżeli nikt nie jest w stanie rzetelnie wyliczyć rożnych. Jak mi odpowiedzą to rano wrzucę tutaj i w dział dotyczący Seria A.
Rasa która używa mózgu nie śledzi teraz jakiegoś marnego finału z czelendżera i nie liczy na tenisistę z drugiej setki rankingu ATP żeby zarobić parę g***o wartych złotych. Pozdrawiam ????Jakim trzeba być czajnikiem zeby z Grothem wywalić jak bezmózg w aut przy bp zamiast czekac na blad ale zapomniałem że pewna rasa ludzi nie używa pewnego narządu
Niezależnie od spotkania, na pewno nie over rzutów rożnych ????Pany nie chce przerywać tej dyskusji, ale jest coś ciekawego do gry na TERAZ? ;]
????Rasa która używa mózgu nie śledzi teraz jakiegoś marnego finału z czelendżera i nie liczy na tenisistę z drugiej setki rankingu ATP żeby zarobić parę g***o wartych złotych. Pozdrawiam ????
Groth dzisiaj trzeba oddać serwis kapitalny :]Rasa która używa mózgu nie śledzi teraz jakiegoś marnego finału z czelendżera i nie liczy na tenisistę z drugiej setki rankingu ATP żeby zarobić parę g***o wartych złotych. Pozdrawiam ????
Tak najwięcej się zarabia na top 10 ????Rasa która używa mózgu nie śledzi teraz jakiegoś marnego finału z czelendżera i nie liczy na tenisistę z drugiej setki rankingu ATP żeby zarobić parę g***o wartych złotych. Pozdrawiam ????