>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Żeby daleko nie szukać - Real vs United w 2013 i identyczna sytuacja z rożnym. Ostatnia akcja, wszyscy już się zebrali w polu karnym, Giggs pobiegł do narożnika i... gwizdek.
Zastanawiam się, co tacy &quot;sędziowie&quot; mają we łbach.
Ja to jeszcze mogę bliżej szukać w meczu Sarajewo - Lech w 2015 ????
Pomijając wątek bukmacherki, to jak piłka wychodzi na rzut rożny w doliczonym czasie, to powinno się dać to wykonać i ewentualnie po dotknięciu zakończyć. Chociaż jak dla mnie akcja powinna być dokończona. Przecież w niemal identycznej akcji Polska wygrała z Armenią. Jakiś cymbał też mógłby zagwizdać koniec i tyle.
Rzuty rożne, wolne z bliższej odległości czy akcje w czasie doliczonym powinny być zawsze kończone. Takie jest moje zdanie jeżeli chodzi o kwestie czysto sportowe. Jak sędzia dał rozprowadzić akcję, to niech da ją zakończyć.
Ja do całorocznego będę jutro bił o zwrot i obrót po jakimś kursie. Nikt nie umie policzyć rożnych, a ja się czuję pokrzywdzony :p
E: W MLS to już nie ma czego tykać. Wszystko jest wyjaśnione i z tego co widzę po tabelach nic się nie zmieni. Już lepiej zrobić AKO z underów ????

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Zastanawiam się, co tacy &quot;sędziowie&quot; mają we łbach.
Tak daleko nie trzeba szukać. Mecz Valencii z Alaves i taka sama sytuacja. Linia rożnych gospodarzy 6,5 była, idzie akcja w doliczonym na decydujący rożny i sędzia daje sobie spokój z jego rozegraniem.
Rozumiem, że jak byłby faul w polu karnym to i karnego też miałby w dupie. Zero logiki, skoro wywalczyłem rzut rożny w ostatnich sekundach to należy mi się korzyść rozegrania go.
100% daje, że jak byłby wynik niekorzystny to by dopuścił, tak samo jak przy tym 2-2 to Torino poszłoby z akcją, no ale cóż, żeby już nie rozmywać tematu to taki Keita Balde w pierwszej połowie ze 3 powinien machnąć po swoich akcjach i nie byłoby dymu.

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Boże, kończę na dzisiaj bo chce cos dzisiaj postawić na LIVE, a niezdecydowanie bierze gore i pieniądze uciekają z przed nosa. Dzisiaj chciałem VIVE +8.5 @1.90 (+) Sada Cruzeiro @2.20 (+) over 1.5 w II tercji w tym NHL na teraz @2.70 (+)... :/

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Idąc tym tokiem rozumowania, najlepszym rozwiązaniem byłoby gdyby buk po prostu liczył ten rożny jako rożny. Skoro w oficjalnych statystykach sie liczy to znaczy ze byl rozny i tyle ????

tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
Widzę, że temat rożnych w meczu Torino-Lazio nadal &quot;gorący&quot;. Wystarczyłoby, żeby sędzia bałwan dał wykonać i byłby koniec tematu. Generalnie to powinien dać to wykonać, bo było trochę przerw w doliczonym. Trzymając się sztywno regulaminu, to rożny był nie wykonany co pokazują powtórki. W każdym razie, każda ze stron pokazuje zupełnie co innego i to mnie irytuje. Jeżeli nikt nie jest w stanie określić to dla mnie sprawa jest oczywista. Zwroty i dziękuję, dobranoc. Oficjalna strona pokazuje 8 rożnych nie wiadomo z jakiego powodu.
Powinien być przepis że jak drużyna siądzie na połowie przeciwnika to sędzia nie ma prawa kończyć meczu. Dopóki ekipa broniąca nie wystrzeli piłki na uwolnienie to gramy minutę czy nawet dwie dłużej.
A teraz jest dogodny wolny czy rożny i pajace kończą mecz, bo mają widowisko w dalekim poważaniu, lepiej skończyć, bo może się trafić jakaś kontrowersja w końcówce itd.
Prosty przepis, jak minie czas doliczony to zakończyć mecz można tylko wtedy jak piłka przejdzie przez połowę boiska.

raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
Widzę, że temat rożnych w meczu Torino-Lazio nadal &quot;gorący&quot;. Wystarczyłoby, żeby sędzia bałwan dał wykonać i byłby koniec tematu. Generalnie to powinien dać to wykonać, bo było trochę przerw w doliczonym. Trzymając się sztywno regulaminu, to rożny był nie wykonany co pokazują powtórki. W każdym razie, każda ze stron pokazuje zupełnie co innego i to mnie irytuje. Jeżeli nikt nie jest w stanie określić to dla mnie sprawa jest oczywista. Zwroty i dziękuję, dobranoc. Oficjalna strona pokazuje 8 rożnych nie wiadomo z jakiego powodu.
Pisałeś już w sprawie ewentualnego zwrotu?

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Odpisał mi całoroczniak. Pierwsza moja wiadomość była na temat skąd biorą info na temat rożnych. Wysłali mi ten link:
http://www.gazzetta.it/trsport/tempo-reale/Postgara.shtml?match_config=879261&amp;amp;comp=21&amp;amp;day=9&amp;amp;anno=2016&amp;amp;refresh_ce-cp
Ja w odpowiedzi wysłałem linki do różnych stron, gdzie pokazywali 10,8 i 9. Na koniec poprosiłem o rozliczenie po kursie 1.00 i ewentualny wymagany obrót przed jakąkolwiek wypłatą. Rozwiązanie sprawiedliwe, jeżeli nikt nie jest w stanie rzetelnie wyliczyć rożnych. Jak mi odpowiedzą to rano wrzucę tutaj i w dział dotyczący Seria A.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Tak daleko nie trzeba szukać. Mecz Valencii z Alaves i taka sama sytuacja. Linia rożnych gospodarzy 6,5 była, idzie akcja w doliczonym na decydujący rożny i sędzia daje sobie spokój z jego rozegraniem.
Wiesz, to można nazwać chamstwem. Natomiast jak nazwać sytuacje (wracam znowu do swojego spotkania), gdy liniowy pokazuje rożny i wszystko rusza. Główny ręką wskazuje na narożnik, zawodnicy ustawiają się w pary/krycie strefowe (nieważne), zawodnik dośrodkowujący ustawia piłkę, cały stadion czeka i nagle gwizdek. To po wuja ta cała zbieranina i przygotowania pod ten stały fragment?
I tutaj bardzo trafny przykład z faulem na rzut karny.

raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
Odpisał mi całoroczniak. Pierwsza moja wiadomość była na temat skąd biorą info na temat rożnych. Wysłali mi ten link:
http://www.gazzetta.it/trsport/tempo-reale/Postgara.shtml?match_config=879261&amp;amp;comp=21&amp;amp;day=9&amp;amp;anno=2016&amp;amp;refresh_ce-cp

Ja w odpowiedzi wysłałem linki do różnych stron, gdzie pokazywali 10,8 i 9. Na koniec poprosiłem o rozliczenie po kursie 1.00 i ewentualny wymagany obrót przed jakąkolwiek wypłatą. Rozwiązanie sprawiedliwe, jeżeli nikt nie jest w stanie rzetelnie wyliczyć rożnych. Jak mi odpowiedzą to rano wrzucę tutaj i w dział dotyczący Seria A.
Miejmy nadzieje, że to przejdzie i chociaż zwrot będzie to uratuje moje AKO.

M 493

milo93

Użytkownik
Jakim trzeba być czajnikiem zeby z Grothem wywalić jak bezmózg w aut przy bp zamiast czekac na blad ale zapomniałem że ..... rasa ludzi nie używa pewnego narządu

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
To jest właśnie najgorsze w piłce, zbyt dużo zależy od sędziego i jego widzimisię, nie ma powtórek, nie ma zatrzymywania czasu, doliczają do meczu też czasem kompletnie z dupy.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Jakim trzeba być czajnikiem zeby z Grothem wywalić jak bezmózg w aut przy bp zamiast czekac na blad ale zapomniałem że pewna rasa ludzi nie używa pewnego narządu
Rasa która używa mózgu nie śledzi teraz jakiegoś marnego finału z czelendżera i nie liczy na tenisistę z drugiej setki rankingu ATP żeby zarobić parę g***o wartych złotych. Pozdrawiam ????

Otrzymane punkty reputacji: +10
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Pany nie chce przerywać tej dyskusji, ale jest coś ciekawego do gry na TERAZ? ;]
Niezależnie od spotkania, na pewno nie over rzutów rożnych ????

Rasa która używa mózgu nie śledzi teraz jakiegoś marnego finału z czelendżera i nie liczy na tenisistę z drugiej setki rankingu ATP żeby zarobić parę g***o wartych złotych. Pozdrawiam ????
????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom