Jebał pies re południowoamerykańskie druzynyCds municipal @3.10
Znowu mialeś racje :;/: te dfy to żałosne robił@Up
Sorry stary, ale ja znowu odwrotnie
Jasika -5,5g @2,10 bet365
@up no obserwowałem ten mecz od początku. Addison słaby grajek, w dodatku bez psychy.@Up
Sorry stary, ale ja znowu odwrotnie
Jasika -5,5g @2,10 bet365
Serwis całkiem spoko, myślałem że te 4 gemy ugra. No ale jak się ma przewagę i robi dwa dfy i wali prostą siatkę to się gema nie da ugrać.@up no obserwowałem ten mecz od początku. Addison słaby grajek, w dodatku bez psychy.
Tak, serwis spoko. Ale dużo głupich błędów robił.Serwis całkiem spoko, myślałem że te 4 gemy ugra. No ale jak się ma przewagę i robi dwa dfy i wali prostą siatkę to się gema nie da ugrać.
Znowu mialeś racje te dfy to żałosne robił
@up no obserwowałem ten mecz od początku. Addison słaby grajek, w dodatku bez psychy.
Serwis całkiem spoko, myślałem że te 4 gemy ugra. No ale jak się ma przewagę i robi dwa dfy i wali prostą siatkę to się gema nie da ugrać.
Żeby takie dyskusje miały miejsce za dnia, to moderatorzy nie byliby tutaj potrzebni. Aż dobrze się to czyta :]Tak, serwis spoko. Ale dużo głupich błędów robił.
to samo było miesiąc temu z whitem szybkie 3:0 może w pół godziny a później konkretny zjazd do bazy z 3:0 >> 3:5. dziad tramp ma problem z głową jak widać. gdy za łatwo mu idzie to się mu mózg zawiesza. odizolowany przypadek. wbijam w tego młodego żółtka za drobne @ 5Trump z 16 latkiem z 3:0 na 3:3 juz ???? Kusi grac na mlodego bo trampek takie błędy robi, ze smiac się chce.
to fakt. Seppi w tym momencie i już zawsze tak będzie jest na poziomie czelków. Khachanov wiadome, forma niesamowita i młodziak kiedyś może być...ale nie ma co zapeszać bo Benua też miał być. Choć ostatnio z Dzumhurem przegrał wygrany mecz.Tenisowy bet dnia to Khachanov :razz:
15 pkt w 3 minuty, a potem straszny przestójSydney Kings - Illawarra Hawks over 44.5 3 kwarta @1.9