>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
✅ @up no obserwowałem ten mecz od początku. Addison słaby grajek, w dodatku bez psychy.
Serwis całkiem spoko, myślałem że te 4 gemy ugra. No ale jak się ma przewagę i robi dwa dfy i wali prostą siatkę to się gema nie da ugrać.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Znowu mialeś racje te dfy to żałosne robił
@up no obserwowałem ten mecz od początku. Addison słaby grajek, w dodatku bez psychy.
Serwis całkiem spoko, myślałem że te 4 gemy ugra. No ale jak się ma przewagę i robi dwa dfy i wali prostą siatkę to się gema nie da ugrać.
Tak, serwis spoko. Ale dużo głupich błędów robił.
Żeby takie dyskusje miały miejsce za dnia, to moderatorzy nie byliby tutaj potrzebni. Aż dobrze się to czyta :]

GL i do potem.

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Problem jest taki, że sam lot z Moskwy do Singapuru trwa ponad 13 godzin. Tutaj zbyt dużo czynników poza sportowych przemawia za naszą rodaczką, przynajmniej takie jest moje zdanie.

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
Trump z 16 latkiem z 3:0 na 3:3 juz ???? Kusi grac na mlodego bo trampek takie błędy robi, ze smiac się chce.
to samo było miesiąc temu z whitem szybkie 3:0 może w pół godziny a później konkretny zjazd do bazy z 3:0 &gt;&gt; 3:5. dziad tramp ma problem z głową jak widać. gdy za łatwo mu idzie to się mu mózg zawiesza. odizolowany przypadek. wbijam w tego młodego żółtka za drobne @ 5

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Tenisowy bet dnia to Khachanov :razz:
to fakt. Seppi w tym momencie i już zawsze tak będzie jest na poziomie czelków. Khachanov wiadome, forma niesamowita i młodziak kiedyś może być...ale nie ma co zapeszać bo Benua też miał być. Choć ostatnio z Dzumhurem przegrał wygrany mecz.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom