W tym secie nawet blisko brejka nie bylaMecz jeszcze trwa, spokojnie. Wszystko się może zdażyć:]
W tym secie nawet blisko brejka nie bylaMecz jeszcze trwa, spokojnie. Wszystko się może zdażyć:]
Ja myślę że szykuje się na kolejny turniej...Czemu się Radwańska wycofała? Jest jakieś info już? Czy już jej się nie chce grać, a przy okazji Peng to niezła rywalka?
uraz uda niby, ale czy ja wiem? jakiś odpoczynek chyba w końcuCzemu się Radwańska wycofała? Jest jakieś info już? Czy już jej się nie chce grać, a przy okazji Peng to niezła rywalka?
Cos z udemCzemu się Radwańska wycofała? Jest jakieś info już? Czy już jej się nie chce grać, a przy okazji Peng to niezła rywalka?
tu masz:Czemu się Radwańska wycofała? Jest jakieś info już? Czy już jej się nie chce grać, a przy okazji Peng to niezła rywalka?
Chińczycy płacą za gwiazdę turnieju a tej się nie chce ????uraz uda niby, ale czy ja wiem? jakiś odpoczynek chyba w końcu
Oficjalnym powodem takiej decyzji jest kontuzja uda, ale obserwując grę "Isi" w niezbyt prestiżowym turnieju w Tiencinie ciężko było się dopatrzyć, by polska tenisistka miała problem z nogą.
no właśnie ???? z drugiej strony, grając tu na maxa i do końca się zajedzie do tego turnieju... a tak to wyglądało na skok na kasęChińczycy płacą za gwiazdę turnieju a tej się nie chce
no właśnie, w Singapurze będzie zapewne śmigać jak sarenka :]Oficjalnym powodem takiej decyzji jest kontuzja uda, ale obserwując grę "Isi" w niezbyt prestiżowym turnieju w Tiencinie ciężko było się dopatrzyć, by polska tenisistka miała problem z nogą.
Tam nie bardzo było z kim się zajechać. Singapur od 23.10, więc zwykłe lenistwo.z drugiej strony, grając tu na maxa i do końca się zajedzie do tego turnieju...
taki charakterwięc zwykłe lenistwo.
Przecież to oczywiste, że Zverev tego meczu nie może sam wygrać, bo jest za słaby, jedynie Djoko może go przegrać.Nie ogarniam tego Zvereva, zamiast w momencie gdy może zagrywać po skosie aby Novak biegał po całym korcie to wrzuca mu plaskacze pod nogi aby tamten mógł sobie przymierzyć i huknąć w róg kortu.. nie wygląda to dobrze. Szkoda.
Tak jak mówiłem, Osaka w ostatnich gemach duża przewaga, biała BP, swoje serwisy wygrywała easy a w TB naleśnik:grin:Udało sie