>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Stream do csa na becie :O
na tych większych turniejach często są streamy do csa na becie ????
To co cieszy to fakt że nie ma standardowego 1,5 min opóźnienia, tylko faktycznie oglądamy Live. Ciekawe w jaki sposób oni sobie to załatwili ^^ Bo na twitchu itd muszą być opóźnienia w streamie żeby nie było informacji z drugiej ręki dla zawodników w trakcie rundy

@edit
Aha i od razu mówię, oglądam lola jak coś, więc nie obserwuje tego jak grają poszczególne zespoły ^_^. Nadrobię później

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
ROX przegralo wygrana gre, niestety to jest prawdopodobnie koniec po czyms takim i szybkie 3-0 ehh
skt kontrolowało grę przez 80% czasu . Okej stracili 3 infernale, ale zamienili to na barona którego świetnie wykorzystali i dał im około 10k przewagi. Trochę zaskoczenie jak rox zdobyło 2 barona ale tak naprawdę elder i orianna wygrały tą grę ;)

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
skt kontrolowało grę przez 80% czasu . Okej stracili 3 infernale, ale zamienili to na barona którego świetnie wykorzystali i dał im około 10k przewagi. Trochę zaskoczenie jak rox zdobyło 2 barona ale tak naprawdę elder i orianna wygrały tą grę ;)
SKT myślisz, ze wygra kolejną mapę?
e: MF support wtf, a już postawiłem swoją stawkę zycia ????

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
myślę że mają dużą szansę, ale póki co jestem w szoku. Miss fortune na supporcie O-o? coś mnie ominęło ???? ? dużo nią grywam ale na adc... support? ciekawe ^_^
siekiera widziałeś już gorille na supporcie mf&#39;ką?
NHL - Islanders - Coyotes ???? 51 sekund i 3 bramki ????
co tam się wydarzyło o_O? mam pogranych isles, widzę 2:0. włączam lola a za minute 2:2 o_O...
Jakiś udar mózgu? ktoś wylew dostał? czy jak

siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
myślę że mają dużą szansę, ale póki co jestem w szoku. Miss fortune na supporcie O-o? coś mnie ominęło ???? ? dużo nią grywam ale na adc... support? ciekawe ^_^
nikogo nie widzialem mf na supporcie w powaznej grze. To jest clown fiesta i 0-2.

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi

co tam się wydarzyło o_O? mam pogranych isles, widzę 2:0. włączam lola a za minute 2:2 o_O...
Jakiś udar mózgu? ktoś wylew dostał? czy jak
Tak jak Ci napisałem na pw, nie opłaca się grać takich niskich kursów na reg. time. NIGDY nie graj takich kursów, bo to więcej nerwów jak to wszystko warte. ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom