na tych większych turniejach często są streamy do csa na becie ????Stream do csa na becie :O
Tak ciężko do działu koszykówka i tematu PLK zajrzeć ?Kurs na Start Lublin w kosza spadł z 6.30 do 2.20 wie ktoś może o jakichś absencjach czy o co w tym spotkaniu chodzi ?
Tak ciężko się nie przypieprzać?Tak ciężko do działu koszykówka i tematu PLK zajrzeć ?
Trento nic nie gra a UPCN nie wykorzystuja swoich szans
immortals @4.50
1 gra na 70% pójdzie dla skt.
Mają dużo lepszy team composition, do tego mają lekką przewagę na starcie
1 mapa SKT @1.80
skt kontrolowało grę przez 80% czasu . Okej stracili 3 infernale, ale zamienili to na barona którego świetnie wykorzystali i dał im około 10k przewagi. Trochę zaskoczenie jak rox zdobyło 2 barona ale tak naprawdę elder i orianna wygrały tą gręROX przegralo wygrana gre, niestety to jest prawdopodobnie koniec po czyms takim i szybkie 3-0 ehh
SKT myślisz, ze wygra kolejną mapę?skt kontrolowało grę przez 80% czasu . Okej stracili 3 infernale, ale zamienili to na barona którego świetnie wykorzystali i dał im około 10k przewagi. Trochę zaskoczenie jak rox zdobyło 2 barona ale tak naprawdę elder i orianna wygrały tą grę
co tam się wydarzyło ? mam pogranych isles, widzę 2:0. włączam lola a za minute 2:2 ...NHL - Islanders - Coyotes ???? 51 sekund i 3 bramki ????
nikogo nie widzialem mf na supporcie w powaznej grze. To jest clown fiesta i 0-2.myślę że mają dużą szansę, ale póki co jestem w szoku. Miss fortune na supporcie O-o? coś mnie ominęło ???? ? dużo nią grywam ale na adc... support? ciekawe ^_^
siekiera widziałeś już gorille na supporcie mf'ką?
Tak jak Ci napisałem na pw, nie opłaca się grać takich niskich kursów na reg. time. NIGDY nie graj takich kursów, bo to więcej nerwów jak to wszystko warte.myślę że mają dużą szansę, ale póki co jestem w szoku. Miss fortune na supporcie O-o? coś mnie ominęło ???? ? dużo nią grywam ale na adc... support? ciekawe ^_^
siekiera widziałeś już gorille na supporcie mf'ką?
co tam się wydarzyło ? mam pogranych isles, widzę 2:0. włączam lola a za minute 2:2 ...
Jakiś udar mózgu? ktoś wylew dostał? czy jak