>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Ciężko mi przewidzieć. Tak naprawdę wszystko zależy od map i jeśli coś podam to na 10 minut przed rozpoczęciem meczu, ponieważ dzisiaj akurat spotykają się zespoły które ostatnio grają naprawdę dobrze i powinno być wyrównanie. To jest dopiero początek turnieju, a właściwie pierwsze dwa mecze i nie ma co ryzykować zanim się pozna mapę. Ale jak już ktoś musi to proponowałbym zagrać w stronę Cloud9 ????

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Graja ma tym turnieju przeciętnie, powinni wygrać ten mecz ale po takim kursie według mnie nie warte zagrania aczkolwiek tak jak mowie mogą odpalić i będzie szybkie 2:0

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Przeciętnie, to fakt, ale w ostatnim meczu grupowym musieli wygrać 2:0 i gładko pocisnęli HR. Tak jakby po tym blamażu z VP zostawili już wszystko na trzeci mecz.
Faza pucharowa to już co innego, szczególnie u tak doświadczonych ekip.

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Przeciętnie, to fakt, ale w ostatnim meczu grupowym musieli wygrać 2:0 i gładko pocisnęli HR. Tak jakby po tym blamażu z VP zostawili już wszystko na trzeci mecz.

Faza pucharowa to już co innego, szczególnie u tak doświadczonych ekip.
Też mi się wydaje że odpala bo w końcu muszą, ale ja odpuszczam po tym kursie wolę zagrać później fnatic @2

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
O , ciekawe :eek: , to może oświeć mnie na jakiej podstawie ustalane są kursy przez oddsmakerów ?
człowieku my mówimy o matematycznych szansach a nie wartości które wystawia sobie jakaś osoba.
jak nie jesteś w temacie to proszę się nie wtrącać

i własnie tu jest podstawowy bład twojego myslenia w ako nie dodaje sie tylko mnoży
gdyby w ako sie dodawało miałbys racje
przecież to oczywiste że się mnoży, to nie jest żadne równanie.
u bukmacherów naziemnych gram od jakiś 12 może trzynastu lat, trochę się już nauczyłem skąd się co bierze.
odpowiedz na pytanie jakie wynosi prawdopodobieństwo dla obu zakładów
tu masz podpowiedź https://pl.wikipedia.org/wiki/Prawdopodobieństwo

ZAGADKA DLA CIEBIE!
typ A @3.00
typ B @3.00
KUPON #1 grasz singla AKO @3.00
1. =&gt; typ A @3.00
KUPON #2 grasz duble AKO @9.00
1. =&gt; typ A @3.00
2. =&gt; typ B @3.00
Proszę podać prawdopodobieństwo wygranej dla kuponu #1 oraz #2.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom