http://live9.net/live80.htmledit1: Macie transmisje z Barca-Fene? Bo kurdę u mnie skitrało się coś....
Jednak też zapowiada się na pogrom :-(1.Tak właśnie postąpiłem.
Lepiej poczekac do przerwy i zlapac podobny kurs na DNB. Monaco w pierwszej polowie nic nie strzeli. Goscie dobrze si ebronia, a Monaco nie ma zupelnie pomyslu na swoja gre.Monaco @2.75 STs
Lets goo
O , ciekawe , to może oświeć mnie na jakiej podstawie ustalane są kursy przez oddsmakerów ?wtf? co ma kurs do prawdopodobieństwa wejścia zakładu?
????????????
i własnie tu jest podstawowy bład twojego myslenia w ako nie dodaje sie tylko mnożyZAGADKA DLA CIEBIE!
typ A @3.00
typ B @3.00
KUPON #1 grasz singla = typ A @3.00
KUPON #2 grasz duble AKO = typ A @3.00 + typ B @3.00
Proszę podać prawdopodobieństwo wygranej dla kuponu #1 oraz #2.
Czas start. Idę zapalić.
Jedna karny i gol, a juz myslalem, ze trend sie utrzyma i nie strzela karniaka ????Lepiej poczekac do przerwy i zlapac podobny kurs na DNB. Monaco w pierwszej polowie nic nie strzeli. Goscie dobrze si ebronia, a Monaco nie ma zupelnie pomyslu na swoja gre.
PyyykLepiej poczekac do przerwy i zlapac podobny kurs na DNB. Monaco w pierwszej polowie nic nie strzeli. Goscie dobrze si ebronia, a Monaco nie ma zupelnie pomyslu na swoja gre.
Ogląda ktoś ossasune? Jest jakaś szansa na kartki?
Może tak a może nie. :]Ogląda ktoś Termalice? Jest szansa, że coś strzelą czy raczej słabo to wygląda?