techn9cian
Użytkownik
Raczej nie ma streama, skoro livestream.com wywaliło w całości.MA ktoś może streama do Zeballos - Gonalez? Bo mam jednego, ale nie działa.
Raczej nie ma streama, skoro livestream.com wywaliło w całości.MA ktoś może streama do Zeballos - Gonalez? Bo mam jednego, ale nie działa.
Spoko, Zeballos miał 40-15 przy 4:4 nie przełamał, to teraz spokojnie odda na 5:7.Raczej nie ma streama, skoro livestream.com wywaliło w całości.
zamknięte przy stanie 8-10 i przy piłce dla Pana* zysk 60%Panathinaikos +5,5 @1,83 bet365
*kosz*4kwarta*będzie walka... linia jak dla mnie za wysoka przy dzisjeszym spotkaniu i to co widać.* mocno!
Moim zdaniem Zeballos jeśli wygra tb, to weźmie cały mecz, ale to tylko czutka. Jest lepszym tenisistą na chwilę obecną.Spoko, Zeballos miał 40-15 przy 4:4 nie przełamał, to teraz spokojnie odda na 5:7.
To mnie zaskoczył.Moim zdaniem Zeballos jeśli wygra tb, to weźmie cały mecz, ale to tylko czutka. Jest lepszym tenisistą na chwilę obecną.
nie dogadamy sie jak widze , to jest matematyka na poziomie gimnazjumwtf? co ma kurs do prawdopodobieństwa wejścia zakładu?
????????????
Personal Bolivar -1.5, 2.1 bet365 ( Siatka)
niby ale i tak zamykałem z duzym zyskiem :grin:Galata 3.40@
To cięzko zrozumiec,co oni zrobiliGalata 3.40@
ZAGADKA DLA CIEBIE!nie dogadamy sie jak widze , to jest matematyka na poziomie gimnazjum
3 set przy takim wyniku to często mina, wchodzą zmiennicy, rozluźnienie, także ja bym odpuścił.Kto ogląda może Siatkę ? Nicea - Paris? warto wchodzić -3,5 dla Paris? Set 3... pogrom będzie?
Niech mnie ktoś poprawi... bo nie śledzę siatki... Nicea to beniaminek?
w polskiej lidze fajnie dzisiaj mi overki na bramki wchodzą więc probujemy
Polonia - Błękitni over 2.5 @2.50
i w meczu Znicza over 3.5 @2.62
1.Tak właśnie postąpiłem.3 set przy takim wyniku to często mina, wchodzą zmiennicy, rozluźnienie, także ja bym odpuścił.