>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
myślę że mają dużą szansę, ale póki co jestem w szoku. Miss fortune na supporcie O-o? coś mnie ominęło ???? ? dużo nią grywam ale na adc... support? ciekawe ^_^
siekiera widziałeś już gorille na supporcie mf&#39;ką?

co tam się wydarzyło o_O? mam pogranych isles, widzę 2:0. włączam lola a za minute 2:2 o_O...
Jakiś udar mózgu? ktoś wylew dostał? czy jak
Typowy open hockey, przejęli krążek po wznowieniu - jedno podanie i strzał i szczęśliwie wpadło. Ale Isles powinni się ogarnąć a Domingue to cieniak.

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
nikogo nie widzialem mf na supporcie w powaznej grze. To jest clown fiesta i 0-2.
Ile już było takich pickow że wszyscy pisali omg troll nikt tym w zyciu nie grał a potem były w god tierze? Sam pick jest dziwny ale będziemy mogli to ocenić dopiero po mapie

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Ile już było takich pickow że wszyscy pisali omg troll nikt tym w zyciu nie grał a potem były w god tierze? Sam pick jest dziwny ale będziemy mogli to ocenić dopiero po mapie
sugerujesz kennena z tamtego sezonu ^^? Jeszcze bym nic nie mowił o tej mf, ale on gra to AP ???? Widzę max E + ult i pograne ????

Co do meczu cs-a gramy train&#39;a Cloud 9 powinno to wziąć ????

siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
sugerujesz kennena z tamtego sezonu ^^? Jeszcze bym nic nie mowił o tej mf, ale on gra to AP ???? Widzę max E + ult i pograne ????

Co do meczu cs-a gramy train&#39;a Cloud 9 powinno to wziąć ????
juz tutaj widzielismy kennena na suppie ???? ???? ????

minglee 312

minglee

Użytkownik
Dziwie się, że SKT wygląda jak dzieci we mgle, mają team comp żeby ich zniszczyć ale dają się łapać no ale cóż, grzechem było nie spróbować, chociaż jeszcze nie skreślam dopóki grają

siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
jaki lepszy late, 0 tanka faker 1 shotuje wszystkich
zbyt duza przewaga rox na ten moment zeby skt wygralo tf, ale jak dojdziemy do late gamu to skt raczej wygra, Rox musi szybko konczyc

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Mousesports vs c9 co typujecie? Ja chyba sklonie się w stronę Mouse jakoś bardziej do mnie przemawiają Chris dobrze strzelał w 1 meczu a niko odpali bo to niko

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom