>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
oxi64 674

oxi64

Użytkownik
Klubowe mistrzostwa świata kobiet, siatkówka, start godzina 10:30 mecz Vakifbank vs Volero Zurich, typ: Pierwszy set Vakifbank -2,5 pkt-a kurs: 1,83 bet.365

oXi64: Kuznetsova dziś eliminuje Babos, następnie w półfinale najprawdopodobniej Svitolinę, a w finale gra z Pavlyuchenkovą moim zdaniem

Dziś na wygraną Kuznetsovej jest kurs: 1,40 i zobaczymy czy przez dwa następne mecze razem łączny kurs będzie 4,00 jak dziś na wygranie turnieju, sprawdzaliście kiedyś takie tendencje?

1,6% pewnych pieniędzy: do zarobienia w meczu Vafikbank vs Volero grając handicap dodatni i ujemny na pierwszy set, jak również i posiadając konto odpowiednio w 1xBet i Marathonbet

obecnie 4,1%

Sixeros: proponuję: Armand De Brignac Blanc

Ciebie nie będzie stać? ;)
Krzysiu, zazwyczaj laczny kurs jest wiekszy, jak sie gra np Djoko win 1,72 w turnieju, tutaj mamy 4, i sadze ze laczny kurs bylby zblizony do 4,00. A po2 nie wstawialbym codziennie posta typu: &#39;Kuza win&#39; ????

H 902

hank

Użytkownik
????

jakąś tam wiedzę z tenisa może i ma, ale ogólnie to bekowy typ raczej
rozlicza krecze jako wygrana, wrzuca te &#39;peefffkiii&#39; &#39;lokaty&#39; &#39;all inny&#39; i różnie to bywa ???? trochę takie zapałkowe granie, a ostatnio pytał mnie na pw czy pożyczę mu 9zł na skilla xD no trochę dziwne jak na takiego zacnego typera ????
a w tysiącach podobno grał????????????????????????????

babunia 316

babunia

Użytkownik
Polecam wygrana Vakifbank (K) w 4 secie, kurs ~ 1,5 do złapania.
Jak dla Mnie Volero gra bez trenera, pojawiły się problemy w 3 secie, po dwóch świetnych i trener nie był w stanie na przerwie, ŻADNEJ, skleić jednego sensownego zdania, mówił tylko, że nie rozumie czemu tak zaczęły grać.

babunia 316

babunia

Użytkownik
Nie wiem czy ktoś ogląda, ale ten trener to jest jakaś komedia, kto mu płaci hajs za &quot;bycie trenerem&quot;, wciął czas dla swoich dziewczyn przy stracie chyba 5 punktów i powiedział: &quot;i don&#39;t care if we win this meatch or not, i dont care afther this 2 sets&quot;.
WTF?!

radek1509 53

radek1509

Użytkownik
Nie wiem czy ktoś ogląda, ale ten trener to jest jakaś komedia, kto mu płaci hajs za &quot;bycie trenerem&quot;, wciął czas dla swoich dziewczyn przy stracie chyba 5 punktów i powiedział: &quot;i don&#39;t care if we win this meatch or not, i dont care afther this 2 sets&quot;.
WTF?!
To się nazywa motywator fest ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
babunia 316

babunia

Użytkownik
Polecam wygrana Vakifbank (K) w 4 secie, kurs ~ 1,5 do złapania.
Jak dla Mnie Volero gra bez trenera, pojawiły się problemy w 3 secie, po dwóch świetnych i trener nie był w stanie na przerwie, ŻADNEJ, skleić jednego sensownego zdania, mówił tylko, że nie rozumie czemu tak zaczęły grać.
25-12 ✅✅✅
trener świr, po pierwszej przerwie na żądanie chyba stwierdził, że nie ma co się więcej błaźnić przy mikrofonach dookoła i z kolejnej już nie skorzystał nawet, choć dziewczyną by się pewnie przydało, z psychologicznego punktu widzenia chociażby przed tie-breakiem, a tak to wjebały solidnie, bardzo solidnie..

galica13 522

galica13

Użytkownik
No tak jak pisalem w dziale, Argentynczyk bez problemu ogarnia tę wielka nadzieje amerykanskiego tenisa, niejakiego Fritza. Łamać to można Isnera czy Karlovicia a nie Schwartzmana. MISTRZ HALI Z BŁENOS AJRES

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom