>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
H 733

hajs_enberg

Użytkownik
za poltorej godziny rusza koszykowka w Chile

mam dwa typy na jeden mecz
Universidad Catolica - Talca HC (-5.5) oraz over 151.5

Catolica na 7 meczy 6 porażek, tu handi moim zdaniem powinno byc ustawione na jakies -10, linia overova też niska. Oddsmakerzy musieli nie wziac pod uwage, ze Catolica owszem jest underowa ale grajac na wyjezdzie, u siebie trzaskaja troche punktowa a rywale jeszcze wiecej. Generalnie obskakuja ponad 10cioma punktami u siebie. Jesli chodzi o Talca to grali dopiero 3 mecze wszystkie wygrali. W dwoch meczach ponad 160 punktow a w jednym 148 z underowa Tinguriccia. Ostatnie 3 mecze Catolici u siebie to kolejno 86-98, 81-91, 73-92.

Catolica w kazdym meczu u siebie ponad 160 punktow, wyjazdy za to kiepskie bo zatrzymuja sie w tych meczach na oko 135 punktow. Stad linia na 151, moim zdaniem tu kolo 160 powinni sie zakrecic. Powodzenia
Wszystko na✅ ale nie obylo sie bez nerwow

lazzarov 300

lazzarov

Użytkownik
Z tych najlepszych wszyscy się wykruszają, ciekawe...
????

jakąś tam wiedzę z tenisa może i ma, ale ogólnie to bekowy typ raczej
rozlicza krecze jako wygrana, wrzuca te &#39;peefffkiii&#39; &#39;lokaty&#39; &#39;all inny&#39; i różnie to bywa ???? trochę takie zapałkowe granie, a ostatnio pytał mnie na pw czy pożyczę mu 9zł na skilla xD no trochę dziwne jak na takiego zacnego typera ????

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
????

jakąś tam wiedzę z tenisa może i ma, ale ogólnie to bekowy typ raczej
rozlicza krecze jako wygrana, wrzuca te &#39;peefffkiii&#39; &#39;lokaty&#39; &#39;all inny&#39; i różnie to bywa ???? trochę takie zapałkowe granie, a ostatnio pytał mnie na pw czy pożyczę mu 9zł na skilla xD no trochę dziwne jak na takiego zacnego typera ????
Może akurat miałem innych na myśli, typów magika nie śledziłem;)

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Klubowe mistrzostwa świata kobiet, siatkówka, start godzina 10:30 mecz Vakifbank vs Volero Zurich, typ: Pierwszy set Vakifbank -2,5 pkt-a kurs: 1,83 bet.365 ⛔
oXi64: Kuznetsova dziś eliminuje Babos, następnie w półfinale najprawdopodobniej Svitolinę, a w finale gra z Pavlyuchenkovą moim zdaniem
Dziś na wygraną Kuznetsovej jest kurs: 1,40 i zobaczymy czy przez dwa następne mecze razem łączny kurs będzie 4,00 jak dziś na wygranie turnieju, sprawdzaliście kiedyś takie tendencje?
1,6% pewnych pieniędzy: do zarobienia w meczu Vafikbank vs Volero grając handicap dodatni i ujemny na pierwszy set, jak również i posiadając konto odpowiednio w 1xBet i Marathonbet
obecnie 4,1%
Sixeros: proponuję: Armand De Brignac Blanc
Ciebie nie będzie stać? ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom