lamora365
Użytkownik
Złapałem po 7 ???? Dziękikursy po @5.5 i @6.5 już pozamykane :]
Złapałem po 7 ???? Dziękikursy po @5.5 i @6.5 już pozamykane :]
San Pedro v Deportivo Iztapa (San Pedro lub Remis) @ 1,83
lokata ????
Sousa 10. gem w 2. secie @1.45
Dzięki za te 5:3! :grin:
Rozliczam przy stanie 4:3 w 80 minucie, bo zaraz zasnę, a rano o tym zapomnę. No i tutaj nic już na niekorzyść San Pedro się nie stanie, w najgorszym przypadku remis, ale obstawiam, że jeszcze jedną wcisną i będzie 5:3. ????
Przypominam o Chile za 10 minut. Mozna tez bezpiecznie zagracza poltorej godziny rusza koszykowka w Chile
mam dwa typy na jeden mecz
Universidad Catolica - Talca HC (-5.5) oraz over 151.5
Catolica na 7 meczy 6 porażek, tu handi moim zdaniem powinno byc ustawione na jakies -10, linia overova też niska. Oddsmakerzy musieli nie wziac pod uwage, ze Catolica owszem jest underowa ale grajac na wyjezdzie, u siebie trzaskaja troche punktowa a rywale jeszcze wiecej. Generalnie obskakuja ponad 10cioma punktami u siebie. Jesli chodzi o Talca to grali dopiero 3 mecze wszystkie wygrali. W dwoch meczach ponad 160 punktow a w jednym 148 z underowa Tinguriccia. Ostatnie 3 mecze Catolici u siebie to kolejno 86-98, 81-91, 73-92.
Catolica w kazdym meczu u siebie ponad 160 punktow, wyjazdy za to kiepskie bo zatrzymuja sie w tych meczach na oko 135 punktow. Stad linia na 151, moim zdaniem tu kolo 160 powinni sie zakrecic. Powodzenia
Zeballos 1. punkt w meczu @1.45 (tak dla zabawy bardziej typ)
xDZeballos 1. punkt w meczu @1.45 (tak dla zabawy bardziej typ)
Po 1 kwarcie, chyba over do koszaPrzypominam o Chile za 10 minut. Mozna tez bezpiecznie zagrac
Talca+Leonas 1.43*1.2=1.71 ako
link do livescora jak bet nie wrzuci meczu
http://www.fibalivestats.com/u/CLNB/410508/
Juventude - Atlético Mineiro over 2.5 @2.18 Betsafe
Kiepsko zaczeli ale nadrobili troche szanse saPo 1 kwarcie, chyba over do kosza
Linia wróciła prawie na tą przedmeczową, więc oby utrzymali skuteczność, w ogóle to dziwny ten chilijski kosz, linia na 1 połowe w 2 kwarcie 60,5, a skończyło się na 76 ????Kiepsko zaczeli ale nadrobili troche szanse sa