>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Panowie jedno pytanie.
Hach/ Williams vs Hiltzik/ Koepfer 1 (1.53?)
Widziałem jakąś godzinę temu Hiltzik z kolegą grali mecz i wygrali 2-1 (2/6-6-4-13/15) Wydaje mi się ze to będzie miało znaczenie i jedynki rozstawione spokojnie pokonają rywali. Jest coś o czym nie wiem? Bo typ typowo pod to, goście w super tie`u wyszli z 9-6 na 13-15. Na pewno zmęczenie będzie. Hach`ów nie widzialem zeby grali ale mogło mi umknąć. Ktoś coś wie? Zagrać zagrałem tylko za bezpieczną stawkę.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
CS:GO na noc:
1.
Godzina: 2:00
Mecz: CLG-Splyce
Rozgrywki: ESL PRO LEAGUE NA
MAPA: Mirage
Typ:
1 mecz CLG win @1.36 5/10
1 mecz CLG -4.5 rund @2.00 6/10

2.
Godzina: 3:00
Mecz: Renegades-Winterfox
MAPA: Cobblestone
Typ:
2 mecz Renegades win @1.25 8/10
2 mecz Renegades -4.5 rund @1.80 7/10

3.
Mecz: Liquid-Selfless
MAPA: Train
Typ:
2 mecz Liquid win @1.25 7/10
2 mecz Liquid -4.5 rund @1.80 5/10

4.
Mecz: Eunited-Complexity
MAPA: Cache
Typ:
2 mecz Complexity win @1.40 8/10
2 mecz Complex -3.5 rund @1.80 7/10 Nie rozumiem tego handicapu, idę tu grubo

Tym razem bez analizy pisanej, ale typy dobrane i analizowane z głową ????

przypominam ????

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
tak w zasadzie aż dziwne że w ogóle grają te mecze. amerykanie nie mają żadnego podjazdu do koreańców. Ja czekam na mecze rox,royalu, skt oraz edward. ciekawe czy tym razem chińczycy w końcu wygrają ????
Coś mi się wydaje że zobaczymy w półfinałach 2 koreańskie teamy, 1 z europy i 1 z chin ????
Swoją drogą c9 bez hai&#39;a to nie ten sam zespół ???? według mnie dużo stracili na tym że go nie ma

crisoo 398

crisoo

Użytkownik
tak w zasadzie aż dziwne że w ogóle grają te mecze. amerykanie nie mają żadnego podjazdu do koreańców. Ja czekam na mecze rox,royalu, skt oraz edward. ciekawe czy tym razem chińczycy w końcu wygrają ????
Coś mi się wydaje że zobaczymy w półfinałach 2 koreańskie teamy, 1 z europy i 1 z chin ????
Już na poprzednich Worldsach Chińczycy pokazali ile są warci, także w tym roku nie wróżę im niczego dobrego, tym bardziej, że w fazie grupowej nie grali wybitnie, a na dodatek mierzą się z faworytami w ćwierćfinałach.

D 570

duff999

Użytkownik
Renegrades - Winterfox 2 1 mapa @3.75 B365 1j
Renegrades - Winterfox 2 2 mapa @3.75 1j B365

Renegrades nie chcą grać w finałach ESL, bo będzie się odbywał mniej więcej w tym samym czasie co Asia Minor. Wydali już oficjalne oświadczenie, że jeżeli awansują, to zostaną przesunięci na 7 miejsce i zgarną 18tyś $ i nie wezmą udziału w LANie w Brazylii.
Dlatego myślę, że przynajmniej jedną z map przegrają.
Dodatkowo warto zagrać też coś w stronę Liquid. Muszą wygrać przynajmniej jedną grę, by awansować do finałów.
Valentine co o tym myslisz ?
Powyższy typ Vidala.
E: Oglada ktos PAul - Norrie co tam sie stalo ?

D 570

duff999

Użytkownik
ja mialem Paula w unibet. Dobrze ,ze Ci nie dali zamknac w ogole nie wygladal na chcacego kreczować ???? Choć trzeba przyznać , że przy przelamaniu mial szczescie bo piłka na bp przetoczyła się po returnie na siatce. Ważne , że +.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Valentine co o tym myslisz ?
Powyższy typ Vidala.
E: Oglada ktos PAul - Norrie co tam sie stalo ?
szczerze wątpię w to żeby oddali mecz tylko dlatego że wolą grać w Asia Minor. Zwłaszcza że skoro nawet jeśli zajmą 6 miejsce to nie pojadą tylko zgarną 18tyś $ to myślisz że odpuszczą? Mogą nie jechać na lany, ale 18tyś $ na ziemi nie leży a zwłaszcza dla takich graczy jak renegades. Więc dlaczego mieliby przegrać 1 grę skoro są dużo lepszym zespołem ? Wygrywając obie gry mają: albo turniej LAN, albo 18tyś $. A przegrywając co mają? nic. Więc nie doszukiwałbym się tutaj odpuszczania, a już na pewno nie na ich mapie, Cobblestone, którą ja gram ????

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
ja mialem Paula w unibet. Dobrze ,ze Ci nie dali zamknac w ogole nie wygladal na chcacego kreczować ???? Choć trzeba przyznać , że przy przelamaniu mial szczescie bo piłka na bp przetoczyła się po returnie na siatce. Ważne , że +.
No spoko wyszło, pomogli mi ???? ta piłka po taśmie to chyba była na 40:30*

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom