>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
columbia 347

columbia

Użytkownik
Te wredny administrator czy kim Ty jesteś ?
Ludzie koleś mnie celowo oczernil w swoim głupim temacie jakiś tam Gucci ...coś tam za to że odwazylem mu się zwrócić uwagę na PM. To frajer odreagowal w ten sposób że napisał w swoim temacie celowo mnie oczerniajac że to ja. Zwykły wieśniak i frajer ten Gucci cham, taki login powinien miec !
https://forum.bukmacherskie.com/f537/...ml#post6144773
No i napisałem tam w temacie co tutaj, i admin kilka razy usunal mój wpis, a teraz zamknął temat z tamtym wpisem
Wredni ludzie tu pracują, szkoda ... Albo słabo czytaci

A Gucci frajer powinien dostać bana za celowe oczernianie !

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Te wredny administrator czy kim Ty jesteś ?
Ludzie koleś mnie celowo oczernil w swoim głupim temacie jakiś tam Gucci ...coś tam za to że odwazylem mu się zwrócić uwagę na PM. To frajer odreagowal w ten sposób że napisał w swoim temacie celowo mnie oczerniajac że to ja. Zwykły wieśniak i frajer ten Gucci cham, taki login powinien miec !

https://forum.bukmacherskie.com/f537/...ml#post6144773

No i napisałem tam w temacie co tutaj, i admin kilka razy usunal mój wpis, a teraz zamknął temat z tamtym wpisem

Wredni ludzie tu pracują, szkoda ... Albo słabo czytaci

A Gucci frajer powinien dostać bana za celowe oczernianie !
***** to nas obchodzi.

Otrzymane punkty reputacji: +2
matty1991 712

matty1991

Użytkownik
3 set over 12.5 gema @2.25 mocniej✅✅✅
3 set 7-6 Escobedo @4.5✅✅✅
ponawiam, over 12.5 gema w 3 secie u Escobedo - Groth @2.1 jeszcze do gry✅✅✅
dość prawdopodobne zdarzenie, przez 26 podań był tylko 1 BP, trzymią podania dość solidnie
no i w 3 secie również mamy TB ???? ✅
wyjeb*** na &quot;peffki&quot; Raonic, Williams, Monfils, Wawrinka, szkoda strzępić ryja ile się przegrało na popołudniowych typach, jak tutaj leży hajs
e: Escobedo również na ✅ dziękuje dobranoc ;)

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Nie znam się na koszu, ale spieprzyć 14 punktów przewagi to chyba jakaś pomyłka.
Gratki dla stawiających na Dogus, ja ten dziwny sport omijam już z daleka ????

master. 1K

master.

Użytkownik
Escobedo na +
Teraz to mocniej bym sie zastanowił nad:
Molteni/Podlipnik-Castillo vs King/Tiafoe B365
King/Tiafoe @ 3.75

Gram leciutko pre i na pewno do obserwacji na live. King/Tiafoe jakby chcieli odpuścić to zrobiliby to już wcziraj. Kurs zdecydowanie za wysoki.

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Trudno, dzień i tak na plus bo rumuńska ręczna dała zarobić i wpadł kursik 4,45.
Zostaje przy tym na czym się znam, w Zvezde poleciałem za innymi, ale nigdy więcej kosza ???? /.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom