valentine28
Forum VIP
szkoda bo do czasu jak samsung ukradł dragona C9 wyglądało znakomicieSamsung praktycznie 2-0
szkoda bo do czasu jak samsung ukradł dragona C9 wyglądało znakomicieSamsung praktycznie 2-0
Co tam sie gra?Dobre lineupy w meczu Waszyngtonu z Filadelfią. Over 203 powinien łatwo wejść.
Tak później wyrzucił prosty bh ze środka ????No spoko wyszło, pomogli mi ???? ta piłka po taśmie to chyba była na 40:30*
szczerze wątpię w to żeby oddali mecz tylko dlatego że wolą grać w Asia Minor. Zwłaszcza że skoro nawet jeśli zajmą 6 miejsce to nie pojadą tylko zgarną 18tyś $ to myślisz że odpuszczą? Mogą nie jechać na lany, ale 18tyś $ na ziemi nie leży a zwłaszcza dla takich graczy jak renegades. Więc dlaczego mieliby przegrać 1 grę skoro są dużo lepszym zespołem ? Wygrywając obie gry mają: albo turniej LAN, albo 18tyś $. A przegrywając co mają? nic. Więc nie doszukiwałbym się tutaj odpuszczania, a już na pewno nie na ich mapie, Cobblestone, którą ja gram ????
Pierwsza mapa kończy się pogromem renegades 16:3Valentine co o tym myslisz ?
Powyższy typ Vidala.
E: Oglada ktos PAul - Norrie co tam sie stalo ?
hahaha ????
Na którym buku najlepiej grać esporty ? Zrobię sobie oddzielne konto i będę tam łupać takimi samymi stawkami. ????
16:9CS:GO na noc:
1.
Godzina: 2:00
Mecz: CLG-Splyce
Rozgrywki: ESL PRO LEAGUE NA
MAPA: Mirage
Typ:
1 mecz CLG win @1.36 5/10
1 mecz CLG -4.5 rund @2.00 6/10
16:82.
Godzina: 3:00
Mecz: Renegades-Winterfox
MAPA: Cobblestone
Typ:
2 mecz Renegades win @1.25 8/10
2 mecz Renegades -4.5 rund @1.80 7/10
16:6
3.
Mecz: Liquid-Selfless
MAPA: Train
Typ:
2 mecz Liquid win @1.25 7/10
2 mecz Liquid -4.5 rund @1.80 5/10
19:15, Wygrana dopiero po dogrywce, ale to była masakra co oni grali. Całe szczęście w porę się ogarnęli i wygrali 4:0, pokrywając handi ????4.
Mecz: Eunited-Complexity
MAPA: Cache
Typ:
2 mecz Complexity win @1.40 8/10
2 mecz Complex -3.5 rund @1.80 7/10 Nie rozumiem tego handicapu, idę tu grubo