>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Ale idzie siana na Ilves, juz prawie sa faworytem do wygrania. Z tego co widzialem, to u gosci tylko Morelos i Tanaka odpadaja, ale u gospodarzy tez kilka waznych oslabien. Nie wiem czy nie rosnie value na HJK wkoncu to jest najlepszy zespol w Finlandii no i nadal sa w walce o tytul na dwie kolejki przed koncem sezonu...Ilves tez ma szanse ale HJK to jednak marka w Finlandii a Ilves to druzyna z przypadku...jak Piast w tamtym sezonie Ekstraklapy ????
Nie wiem czy można pisać, że tylko Morelos i Tanaka, skoro Morelos to najlepszy napastnik HJK i bodajże najlepszy strzelec w całej lidze.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Nie wiem czy można pisać, że tylko Morelos i Tanaka, skoro Morelos to najlepszy napastnik HJK i bodajże najlepszy strzelec w całej lidze.
W takim sensie to napisalem, ze druzyna to jednak 11 zawodnikow a Morelos to nie Messi ???? Nawet bez tych oslabien powinni byc w stanie wygrywac mecze.

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Gość stoi dwa metry od siatki i może zapytać w który róg uderzyć to zagrywa skróta na linię karo serwisowego. Nie no brawo.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
W takim sensie to napisalem, ze druzyna to jednak 11 zawodnikow a Morelos to nie Messi Nawet bez tych oslabien powinni byc w stanie wygrywac mecze.
Jest Messi Barcelony i Morelos HJK. Wszędzie działa to podobnie, a w zespołach tej klasy jeszcze bardziej jest to odczuwalne.
Aczkolwiek GL.

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Też pograłem na Vostesa ale wcześniej w kombinacji. Na live sie spóźniłem żeby złapać po pierwszym secie. Za chwile chyba warto Davida pobrać do dubelka ale dzisiaj trochę forma nie ta..

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Widzieli na hattrick Ronaldo jutro z Legia unibet dal @5...kuuuuusi
na 2+ daja @ 2,1
Na hattricka Bale&#39;a daja az @9...na 2+ @3...tez Bale w dobrej formie jest, moze cos ustrzelic.
Do tego Bale z glowki @4,25 i Ronaldo z headera @ 5,5 o_O...przeciez obaj sa na luzaku w stanie cos ustrzelic z dynki.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom