na to wygląda.. nie radzi sobie z serwisem wyrzucającym leworęcznego Millotaserio berankis nie ugra z nim nawet seta ???? ?
na to wygląda.. nie radzi sobie z serwisem wyrzucającym leworęcznego Millotaserio berankis nie ugra z nim nawet seta ???? ?
tak się zanosi, ale gdyby dziś Millot dostał Rubleva albo Brandsa to myślę że 8 gemów by nie ugrałserio berankis nie ugra z nim nawet seta ???? ?
Mogli dostać róg w ostatnich sekundach, ale nie wykonali, bo sędzia zakończył mecz. Wtedy kupon jest przegranywg strony UEFA Słowenia miała 9 RR
edit: z tego co wyliczyłem wg relacji również było 9 RR
tylko że bramkarz litwy chyba złapał piłkę po rożnym z tego co kojarzę... czyli był wykonany???Mogli dostać róg w ostatnich sekundach, ale nie wykonali, bo sędzia zakończył mecz. Wtedy kupon jest przegrany
Trochę mnie to bawi bo dawno nie słyszałem o tym żeby ktoś przyznał rożny i zakończył mecz, przecież gwiżdżą po rożnym albo go nie przyznają i kończą mecz?Mogli dostać róg w ostatnich sekundach, ale nie wykonali, bo sędzia zakończył mecz. Wtedy kupon jest przegrany
Berankis przełamał i od razu odłamany. Masakra. No zabraknie mi dwóch gemów do overa.Mimo wszystko oby Millot wygrał bo jutro na prawdę bardzo mocno przeciwko niemu
można było łapac jeszcze większy kurs, mam nadzieję że korzystacie ostatnie typy 3x3<table class="selected_bets overview"><tbody><tr class="koszykowka"><td rowspan="2" class="sport">
</td><th>BC Rakvere Tarvas - BC Valka/Valga</th><td rowspan="2" class="cancel">
</td></tr><tr class=""><td class="type">zwycięzca meczu</td></tr><tr class=""><td class="icon">
</td><td class="bet">Typ: BC Valka/Valga</td><td class="odd">2.00</td></tr></tbody></table>
z relacji dokładnie na to wychodzitylko że bramkarz litwy chyba złapał piłkę po rożnym z tego co kojarzę... czyli był wykonany???
what? chyba nie pograłeś go po 1,45? Giannessi słaby mecz z Nguyenem, ale po za tym bardzo solidnie i zdecydowanie lepiej niż młodziak. Kursy taki tylko dlatego że słabo zagrał z Amerykaninem.Tafioe wtf...
To niech oddają pieniądze, moje pieniądze z renty !!!!!z relacji dokładnie na to wychodzi
jednak 9 rr i będzie ładnywg strony UEFA Słowenia miała 9 RR
edit: z tego co wyliczyłem wg relacji również było 9 RR
to pisz do nich, może nawet jakieś darmowe spiny dostaniesz do kasynka jak grałeś to na b365 bo czasem dostawałemTo niech oddają pieniądze, moje pieniądze z renty !!!!!
oddadzą tylko pewnie troche im się zejdzie z tym.To niech oddają pieniądze, moje pieniądze z renty !!!!!