>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Ja dzisiaj nie widzę szansby Holandia, Francja i Szwecja miały potracić punkty.
Pograłem ich w triplu i singlami kolejno na 1,5, -2,25, -2,5.
Do tego pachnie mi remisami w meczach Łotwy, Grecji i Węgrów.
Belgia z Bośnią poczekam na live i postaram się ustrzelić jakiś over jak będzie okazja.
Znowu mecz Norwegów z Rosjanami opóźniony koszmarnie. VP skończyli a Ci jeszcze nie zaczęli mimo, ze mieli grać o tej samej porze.

zizouu 191

zizouu

Użytkownik
&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;koszykowka&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;

&lt;/td&gt;&lt;th&gt;BC Hallmann Vienna - yourgoody dukes Klosterneuburg&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;zwycięzca meczu&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt; &lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: BC Hallmann Vienna&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;6.75&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
dobra już jestem. Zaraz startuje mecz norway- russia, mapa mirage. Jestem dobrej myśli ????
btw znalazłem takie coś:

Overpass w rangach wiekszych niz gold2 jest mocno pod TT i to na pewno. Co z obrony CT jeślI na tej mapie są takie wjazdny ze strony TT że magia &lt;3

Więc może to nie była taka patologia jak nam się wydaje.

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
btw znalazłem takie coś:

Overpass w rangach wiekszych niz gold2 jest mocno pod TT i to na pewno. Co z obrony CT jeślI na tej mapie są takie wjazdny ze strony TT że magia &lt;3

Więc może to nie była taka patologia jak nam się wydaje.
Juz ostatnio koledze tlumaczylem ze overpass jest strona TT i wyniki 10:5 11:4 po stronie Tero to juz norma

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Juz ostatnio koledze tlumaczylem ze overpass jest strona TT i wyniki 10:5 11:4 po stronie Tero to juz norma
obejrzyj mecze navi czy sk po stronie ct i przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś. Ja ci też tłumaczyłem że to że powiększyli lekko plantside A nie znaczy że mapa nagle robi się tt. Oczywiście można teraz ugrać więcej rund, tak samo jak i na nuke&#39;u po stronie terro ale w dalszym ciągu łatwiej mają ct&#39;cy
Swoją drogą jak norwegowie przegrali tą nożówkę to ja nie wiem...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom