jeszcze jedna i balujemy xDnie widze nigdzie transmisji live z tego spotkania
Przeanalizuj 100 meczy druzyn tier1 na overpasie lecac od dzisiaj az do momentu gdy dojdziesz do 100 meczu i oblicz wygrane rundy w TT a CT ????obejrzyj mecze navi czy sk po stronie ct i przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś. Ja ci też tłumaczyłem że to że powiększyli lekko plantside A nie znaczy że mapa nagle robi się tt. Oczywiście można teraz ugrać więcej rund, tak samo jak i na nuke'u po stronie terro ale w dalszym ciągu łatwiej mają ct'cy
Swoją drogą jak norwegowie przegrali tą nożówkę to ja nie wiem...
na 2,28 min do końca siadło :razz::razz::razz:9 bramek
na odkucie tego typu myślę że warto Sparta Praga powyżej 6 bramek kurs 4.0 oraz over 0,5 w III tercji kurs 1.70 to mocniej
No trochę zlekceważyli 2:1.pistole ugrają i handi -4.5 powinno wejść
Szkoda najbardziej noży... byli 2vs1 i przegrali przez co ruskie sobie strone wybierały
To była promocja. Księgarnia obu betów już po trzech setachDart za około 30 minut. Polecam.
Michael van Gerwen - Dave Chisnall
To można pograć mocno:
Suma setów - powyżej 4.5, @1.50. Bet365.
To lżej:
Dave Chisnall +2.5, @2.37. Bet365.
https://forum.bukmacherskie.com/f425/pdc-world-grand-prix-2016-dublin-02-08-10-2016-a-138247.html#post6138446
no i pistoli nie ugrali ;ppistole ugrają i handi -4.5 powinno wejść
Szkoda najbardziej noży... byli 2vs1 i przegrali przez co ruskie sobie strone wybierały
9 bramek z rzędu, dawno czegoś takiego nie widziałemNa teraz do gry :
Pezhinok - Povazska Bystrica
Bystrica -14,5 @1,85
nie zdziwie sie jak ruskie wezma ten meczNo i przegrali te pistole :/
Swoją drogą nawet bez pistoli są w stanie. Bo to jednak chyba mapa typowo pod CT i tutaj nie ma za bardzo o czym dywagować