nevener
Użytkownik
Myślę, że trzeba było kontrować jak prowadził z przełamaniemCo myślicie o Ivo ? zamyka mi na kilka kółek
Myślę, że trzeba było kontrować jak prowadził z przełamaniemCo myślicie o Ivo ? zamyka mi na kilka kółek
Wszystko zależy od serwisu :]Co myślicie o Ivo ? zamyka mi na kilka kółek
Tipsa oddał mecz praktycznie w końcówce. Ten sam Tipsa ograł ostatnio Querreya. Looz, rozumiem Twój typ, ale argumentów już nie ????Ograł dwóch challengerowców i Tipsa podał mecz, faktycznie świetny rezultat. Z Cilicem wyglądał jak beznadziejnie, Sam serwisem dojedzie do Tb, ja spróbuje.
Frajer straszny, +3,5 na kaczke na 5 kuponach :/Lopez krecz co za frajer
Sam nie grał od USO, różnie może dziś wyglądać, ale Rychu jest aktualnie słabiutki, w przeszłości Amerykanin się stawiał, prowadzi w h2h. Spokojnie go dzisiaj może ogolić.Tipsa oddał mecz praktycznie w końcówce. Ten sam Tipsa ograł ostatnio Querreya. Looz, rozumiem Twój typ, ale argumentów już nie ????
Wyrównany mecz z Berdychem, rozbity Tipsarevic, faktycznie, ja bym nawet napisał, że jest fatalny.Sam nie grał od USO, różnie może dziś wyglądać, ale Rychu jest aktualnie słabiutki, w przeszłości Amerykanin się stawiał, prowadzi w h2h. Spokojnie go dzisiaj może ogolić.
Ale jak wychodzi w Szlemie na kogoś z "Wielkiej Czwórki" to ma na sobie chyba całe opakowanie Pampersów.Beznadziejny Berdych jedzie 80% ATP jak chce i kiedy chce.
A to się jakoś kłóci z tym co napisałem?Ale jak wychodzi w Szlemie na kogoś z "Wielkiej Czwórki" to ma na sobie chyba całe opakowanie Pampersów.
Nie, ale ja dopowiadam do tego, co napisał kolega o Berdychu wcześniej.A to się jakoś kłóci z tym co napisałem?
siadło a kurs nawet był większy<table class="bet" data-reactid=".8.4.1"><tbody data-reactid=".8.4.1.0"><tr data-reactid=".8.4.1.0.0"><td class="icon" data-reactid=".8.4.1.0.0.1">
</td><th title="University of Perpetual Altas - San Beda Red Lions" class="" data-reactid=".8.4.1.0.0.2">University of Perpetual Altas - San Beda Red Lions
</th><td class="odd up" data-reactid=".8.4.1.0.0.4">3.25</td></tr><tr class="tip-row" data-reactid=".8.4.1.0.1"><td colspan="4" class="opportunity" title="University of Perpetual Altas" data-reactid=".8.4.1.0.1.0">University of Perpetual Altas
1 kwarta - zakład bez remisu
</td></tr></tbody></table>
Mam tak samoCzy tylko mi bet365 mobilnie tak muli? Patrzę na mecz Karlovic-Delbonis zaraz mnie wyrzuca, nawet raz pokazało już zwycięstwo Delbonisa w meczu, gdy byla przewaga dla Ivo i się zdenerwowalem bo mam postawionego Chorwata.