>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
matiee 407

matiee

Użytkownik
ma ktoś też jak ja iple i ogląda na tym polsat sport i ogólnie inne programy?
tam jest takie opóźnienie jak cholera... przesadzają... dodatkowo człowiek za to płaci i obojętnie gdzie oglądam to tak jak teraz mam 43:40 minute w meczu Holandia-Francja a naprawdę jest już 47 minuta.

zizouu 191

zizouu

Użytkownik
&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;tenis&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;

&lt;/td&gt;&lt;th&gt;Gonzales R. - Clezar G.&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;ilość gemów w całym meczu&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: mniej niż 17.5&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;2.00 ⛔⛔
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

zizouu 191

zizouu

Użytkownik
&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;tenis&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;3&quot; class=&quot;flag&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;

&lt;/td&gt;&lt;th&gt;Shapovalov D. - Smyczek T.&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;ilość gemów w całym meczu&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: mniej niż 18.5&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;1.60 ✅

M 2,5K

mati89

Forum VIP
Panowie jakieś pomysły na live? Portugalia się ogarnie z tymi rożnymi? Ktoś ogląda?
pre raczej nie ogarną, niestety bo spokojnie mogło być 5 rogów po 1 połowie tylko Wyspiarze trochę nie potrafią się zachować w polu karnym, dwie bramki Portugalii padły w ten sposób że żałowali wybić piłkę na aut bramkowy ;)
ja mam hc -5 dwudrogowo ale nie mam pojęcia czy zdołają nabić w drugiej części meczu o 3 więcej od gospodarczy :|

matiee 407

matiee

Użytkownik
Że tak zapytam, czy ktoś ogląda tą bośnię? Jak to wygląda?
Cypr defensywka. Obrona obrona obrona. Bośnia musi coś wcisnąć inaczej na MŚ nie pojadą jak dzisiaj 3 pkt nie zdobędą. Na teraz to Grecja i Belgia z kompletem pkt a Bośnia 4 czyli już 5pkt straty jak się utrzyma remis. Wejdą do szatni zobaczą wyniki Belgii i Grecji i przycisną w 2 połowie Cypryjczyków. Tak mi się wydaje :p

zizouu 191

zizouu

Użytkownik
&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;tenis&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;

&lt;/td&gt;&lt;th&gt;L. Sonego - F. Dancevic&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;1 set - zwycięzca&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: L. Sonego&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;1.95 ✅
pyk i następny siedzi ✅✅✅

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Mi brakuje 2 goli w Andorze i jednego dla Węgrów. Węgrzy powinni cyknąć, ale o tych &quot;taktyków&quot; się boje, że pójdą na 1:0...
Ale, ze BiH tego nie wygra to nie wierzę :
Bih -1 @2,6

yagarczi 138

yagarczi

Użytkownik
Cypr defensywka. Obrona obrona obrona. Bośnia musi coś wcisnąć inaczej na MŚ nie pojadą jak dzisiaj 3 pkt nie zdobędą. Na teraz to Grecja i Belgia z kompletem pkt a Bośnia 4 czyli już 5pkt straty jak się utrzyma remis. Wejdą do szatni zobaczą wyniki Belgii i Grecji i przycisną w 2 połowie Cypryjczyków. Tak mi się wydaje :p
To może BiH gol przed 50:00 @7?

zizouu 191

zizouu

Użytkownik

&lt;/td&gt;&lt;th&gt;R. Ortega-Olmedo - J. Lizariturry&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;1 set - ilość gemów&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: więcej niż 9.5&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;2.25 ⛔

koczek11 524

koczek11

Użytkownik
A jak wyglądają Węgrzy? Bo mi kupon zamykają i nie wiem czy zamykać, a jak wiadomo pazerny dwa razy traci ???? .
Węgrzy prowadza gre, powinni to wygrac aczkolwiek mogli stracic gola do szatni, Łotysz nie strzelil sam na sam

Otrzymane punkty reputacji: +6
magik90 3K

magik90

Użytkownik
Ludziska kolejna przestroga przed wypłacaniem z buka na konto bankowe. Mój znajomy ma na karku skarbówkę itp, musi płacić ogromne kary za to że wypłacił 6 tysięcy na konto (2 razy po 3000 w 4 dni) i się od razy przyczepili i będzie miał spore problemy.

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom