Bośnia i hercegowina HT @1.72
http://www.streamhd.eu/football/netherlands-vs-france-live-stream-642.phpPany, poratujcie streamem do meczu na Amsterdam ArenA
Delegacja...
pre raczej nie ogarną, niestety bo spokojnie mogło być 5 rogów po 1 połowie tylko Wyspiarze trochę nie potrafią się zachować w polu karnym, dwie bramki Portugalii padły w ten sposób że żałowali wybić piłkę na aut bramkowyPanowie jakieś pomysły na live? Portugalia się ogarnie z tymi rożnymi? Ktoś ogląda?
Cypr defensywka. Obrona obrona obrona. Bośnia musi coś wcisnąć inaczej na MŚ nie pojadą jak dzisiaj 3 pkt nie zdobędą. Na teraz to Grecja i Belgia z kompletem pkt a Bośnia 4 czyli już 5pkt straty jak się utrzyma remis. Wejdą do szatni zobaczą wyniki Belgii i Grecji i przycisną w 2 połowie Cypryjczyków. Tak mi się wydajeŻe tak zapytam, czy ktoś ogląda tą bośnię? Jak to wygląda?
pyk i następny siedzi<table class="selected_bets overview"><tbody><tr class="tenis"><td rowspan="2" class="sport">
</td><th>L. Sonego - F. Dancevic</th><td rowspan="2" class="cancel">
</td></tr><tr class=""><td class="type">1 set - zwycięzca</td></tr><tr class=""><td class="icon">
</td><td class="bet">Typ: L. Sonego</td><td class="odd">1.95
</td></tr></tbody></table>
Poleciała reputa
ja mam kartki, ale widocznie też nie chce dawać ...Poleciała reputa
Pograne 1X na Oranje a pies Skomina nie dyktuje ewidentnego karnego...
To może BiH gol przed 50:00 @7?Cypr defensywka. Obrona obrona obrona. Bośnia musi coś wcisnąć inaczej na MŚ nie pojadą jak dzisiaj 3 pkt nie zdobędą. Na teraz to Grecja i Belgia z kompletem pkt a Bośnia 4 czyli już 5pkt straty jak się utrzyma remis. Wejdą do szatni zobaczą wyniki Belgii i Grecji i przycisną w 2 połowie Cypryjczyków. Tak mi się wydaje
Węgrzy prowadza gre, powinni to wygrac aczkolwiek mogli stracic gola do szatni, Łotysz nie strzelil sam na samA jak wyglądają Węgrzy? Bo mi kupon zamykają i nie wiem czy zamykać, a jak wiadomo pazerny dwa razy traci ???? .