http://www.streamhd.eu/football/netherlands-vs-france-live-stream-642.phpPany, poratujcie streamem do meczu na Amsterdam ArenA
Delegacja...
pre raczej nie ogarną, niestety bo spokojnie mogło być 5 rogów po 1 połowie tylko Wyspiarze trochę nie potrafią się zachować w polu karnym, dwie bramki Portugalii padły w ten sposób że żałowali wybić piłkę na aut bramkowyPanowie jakieś pomysły na live? Portugalia się ogarnie z tymi rożnymi? Ktoś ogląda?
Cypr defensywka. Obrona obrona obrona. Bośnia musi coś wcisnąć inaczej na MŚ nie pojadą jak dzisiaj 3 pkt nie zdobędą. Na teraz to Grecja i Belgia z kompletem pkt a Bośnia 4 czyli już 5pkt straty jak się utrzyma remis. Wejdą do szatni zobaczą wyniki Belgii i Grecji i przycisną w 2 połowie Cypryjczyków. Tak mi się wydajeŻe tak zapytam, czy ktoś ogląda tą bośnię? Jak to wygląda?
pyk i następny siedzi<table class="selected_bets overview"><tbody><tr class="tenis"><td rowspan="2" class="sport">![]()
</td><th>L. Sonego - F. Dancevic</th><td rowspan="2" class="cancel">
</td></tr><tr class=""><td class="type">1 set - zwycięzca</td></tr><tr class=""><td class="icon">
</td><td class="bet">Typ: L. Sonego</td><td class="odd">1.95
</td></tr></tbody></table>
Poleciała reputa
ja mam kartki, ale widocznie też nie chce dawać ...Poleciała reputa
Pograne 1X na Oranje a pies Skomina nie dyktuje ewidentnego karnego...
To może BiH gol przed 50:00 @7?Cypr defensywka. Obrona obrona obrona. Bośnia musi coś wcisnąć inaczej na MŚ nie pojadą jak dzisiaj 3 pkt nie zdobędą. Na teraz to Grecja i Belgia z kompletem pkt a Bośnia 4 czyli już 5pkt straty jak się utrzyma remis. Wejdą do szatni zobaczą wyniki Belgii i Grecji i przycisną w 2 połowie Cypryjczyków. Tak mi się wydaje![]()
Węgrzy prowadza gre, powinni to wygrac aczkolwiek mogli stracic gola do szatni, Łotysz nie strzelil sam na samA jak wyglądają Węgrzy? Bo mi kupon zamykają i nie wiem czy zamykać, a jak wiadomo pazerny dwa razy traci ???? .