>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Ludziska kolejna przestroga przed wypłacaniem z buka na konto bankowe. Mój znajomy ma na karku skarbówkę itp, musi płacić ogromne kary za to że wypłacił 6 tysięcy na konto (2 razy po 3000 w 4 dni) i się od razy przyczepili i będzie miał spore problemy.
Jaki bank i jaki buk ?
Bo to dość ważne.

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Ludziska kolejna przestroga przed wypłacaniem z buka na konto bankowe. Mój znajomy ma na karku skarbówkę itp, musi płacić ogromne kary za to że wypłacił 6 tysięcy na konto (2 razy po 3000 w 4 dni) i się od razy przyczepili i będzie miał spore problemy.
Z jakiego buka i kiedy ?

zizouu 191

zizouu

Użytkownik
&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;tenis&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;

&lt;/td&gt;&lt;th&gt;L. Sonego - F. Dancevic&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;2 set - ilość gemów&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: więcej niż 9.5&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;1.67 ⛔⛔⛔
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

minglee 312

minglee

Użytkownik
a czy sumy mają znaczenie? co jeśli obracam groszami rzędu 200-300 pln ?

R 813

robssson

Użytkownik
&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;tenis&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;

&lt;/td&gt;&lt;th&gt;L. Sonego - F. Dancevic&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;2 set - ilość gemów&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt; &lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: więcej niż 9.5&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;1.67&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
No ja nie wiem ???? Bo to co dzisiaj Dancevic odstawia to szopka

matiee 407

matiee

Użytkownik
z bet365 ale do jakiego banku to nie wiem, ale jak ważne to mogę zadzwonić i będę wiedział zaraz.
kiedyś PKO coś kombinowało w tym kierunku, że zaczęli mocno kontrolować.
nie zdziwię się, jeśli Twój znajomy właśnie w PKO ma konto

Otrzymane punkty reputacji: +4
matiee 407

matiee

Użytkownik
Panowie!
Tak jak myślałem, akurat w tym samym czasie dodałem co Magik, że to pewnie PKO.
Oni już współpracowali z policją i już kiedyś jaja robili z kontrolowaniem takim bardziej szczegółowym!
Jak ktoś ma w PKO to lepiej nie ryzykować, właśnie tam najwięcej kontrolują.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
PKO. tak też myślałem że oni. Tak jak wcześniej wspominali koledzy. Ja od siebie mogę powiedzieć że jeśli ktoś ma ing, to jeszcze 3 miesiące temu zdarzało mi się wypłacać grube kwoty na konto i nikt nic się nie przyczepił. Nie polecam szczerze tego robić, ale oni mają to w pupie chyba bo jak patrzyłem na wyciągi z konta to ruchy na koncie w ciągu miesiąca w okolicach 100tys się wahały ????

matiee 407

matiee

Użytkownik
Pamiętajcie też o tym, że PKO to w całości Polski Bank, a więc im na pewno zależy by nie było machlojek.
WBK należy do Santandera, ING Holenderskie etc.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom