kolatek
Użytkownik
8-0 do HT więc rozliczam 2x 2 bramki tam spokojnie wpadną.w meczu Bryne over 9,5 w FT oraz 6,5 do HT kursy 1.72 oraz 1.83 bet 365 mocno to gram
8-0 do HT więc rozliczam 2x 2 bramki tam spokojnie wpadną.w meczu Bryne over 9,5 w FT oraz 6,5 do HT kursy 1.72 oraz 1.83 bet 365 mocno to gram
no wiesz jak bede baba to beda 3....a gdzie 3 kobiety tam nie ma vo jesc ????Grubiej w takim meczu, trzeba mieć jaja :grin:
Wlasnie pisalem posta ze tez biore, ale rozsadnie Panowie bo wiadomo ze moga im puscic ta ostatnia kwarte
Czesc zamknieta wczesniej, czesc zostawiona, siedzi pieknie !Pany tego kosza pilnujcie ja zaraz zamykam bo wygrywaja 5pkt tylko, 5-0 po 5 min gry to widac ze graja rezerwy, moze ugraja ale po co kusic los, czajcie i zamykajcie
Ten mecz to promocja jakich mało, szkoda tylko że w 3 kwarcie, bałem się za więcej postawić i dołożyć na wyższe linie :grin:
100-21 na pare sek do konca, nawet jak za 3 rzuca to handi siedzi uffff klasa!!!
To było promo miesiąca xD
100-21 na pare sek do konca, nawet jak za 3 rzuca to handi siedzi uffff klasa!!!
tez to dzisiaj przerabialem :grin:dupa mnie aż z wrażenia boli jak patrzę na ten damski tennis
zal Larsson...ze tez trafilem na mecz kontuzji mozgu, ale gramy dalej.grubiej teraz na larson win mecz
i over 9.5 gema po 1.9
Ostro wjechalem w o 53,5 TORNADO :grin:Rive Esbjerg - Aarhus w ręcznej
over 51,5 @1,8
over 53,5 @2,5
Gospodarze słaba skuteczniść w I połowie, ale muszą gonić wynik. Aarhus walczy o 1 zwycięstwo od chyba 5 meczu. Spodziewam się tornada bramek.
Ja grubiej poszedłem w Węgry i over 1,5 gola po 2.30.Co polecacie na eleminacje?
Kuncikova/Stuchla 1 set @ 4.5
Z 1:5 bronią 2 setowe i robi się 4:5*. Troche szczęścia i może być tutaj jeszcze gorąco. Warto spróbować po takim kursie