>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Zagrałem over 51,5 na CL. Laik jestem, ale ruskie chyba szybko grają i kurs 2,10 więc dobry. H2h stare jak świat ale mimo wszystko 2 spotkania mega overowe. Co myślisz?
Spotkanie underowe, ale linia dosyć niska więc może sie udać pokryć.Ruscy sami w sobie nie rzucają dużo bramek, nie są też na tyle zarysowanym faworytem by rzucić zbyt wiele. W dwóch pierwszych meczach LM nie byli faworytami i nie narzucali tempa meczu.Macedończycy z kolei są mocno underowi, a jak oglądałem ich spotkanie z Preszowem to dawno nie widziałem, takiej skuteczności, są bez formy.

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
ale jak wplynie wieksza kwota z niewiadomego zrodla to moga zaczac weszyc, czekam wlasnie za nowa karta

e. potrzebuje siano ale odpuszcze poczekam po co sobie problemy robic. A wiecie moze przy jakiej kwocie banki maja obowiazek zglosic do skarbowki danego klienta zeby go przeswietlili
ciocia pracuje w US i mówiła mi że przelewy od około 10 000 PLN są brane pod lupę

Gombos @2.5 ajjjjjj ale zaspałem z kursem, @4.5 przed chwilą szło łapać

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Spotkanie underowe, ale linia dosyć niska więc może sie udać pokryć.Ruscy sami w sobie nie rzucają dużo bramek, nie są też na tyle zarysowanym faworytem by rzucić zbyt wiele. W dwóch pierwszych meczach LM nie byli faworytami i nie narzucali tempa meczu.Macedończycy z kolei są mocno underowi, a jak oglądałem ich spotkanie z Preszowem to dawno nie widziałem, takiej skuteczności, są bez formy.
ok dzięki, zobaczymy ;-)

M 2,5K

mati89

Forum VIP
Nie no bez jaj, pogralem drugi set Tsitsipasa przy 2-2 w gemach, przy 5-3 40-0 dla TsitsipasHiszpan skreczowal :/ i jak tu nie wierzyć w to że oni nie stawiaja na siebie?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
na kamerkach to ludzie na dupy se patrzą, wirtualnie ale patrza, a tu jaki jest cel przelewania tych pieniedzy ?
Hmm, małe sumki rzędu kilku/kilkunastu $/innej waluty idą ze zwykłej sympatii do streamera. Tak jest w 99% przypadków, sam wiem po donacjach które przesyłam. Natomiast te masywne pochodzą od nadzianych i nie ma w tym większej filozofii.

perek99 28,6K

perek99

Użytkownik
za chwilę kolejny sparing u szkopów: geje z St Pauli grają z Bremą, w poprzednich towarzyskim między sobą postrzelali: 4:1, 4:5

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom