Tere beniamin blimsien 1-1szkopy są leniwe jak nie muszą grać to nie grają i w dodatku jest zimno i mokro :grin:
Tere beniamin blimsien 1-1szkopy są leniwe jak nie muszą grać to nie grają i w dodatku jest zimno i mokro :grin:
Spotkanie underowe, ale linia dosyć niska więc może sie udać pokryć.Ruscy sami w sobie nie rzucają dużo bramek, nie są też na tyle zarysowanym faworytem by rzucić zbyt wiele. W dwóch pierwszych meczach LM nie byli faworytami i nie narzucali tempa meczu.Macedończycy z kolei są mocno underowi, a jak oglądałem ich spotkanie z Preszowem to dawno nie widziałem, takiej skuteczności, są bez formy.Zagrałem over 51,5 na CL. Laik jestem, ale ruskie chyba szybko grają i kurs 2,10 więc dobry. H2h stare jak świat ale mimo wszystko 2 spotkania mega overowe. Co myślisz?
ciocia pracuje w US i mówiła mi że przelewy od około 10 000 PLN są brane pod lupęale jak wplynie wieksza kwota z niewiadomego zrodla to moga zaczac weszyc, czekam wlasnie za nowa karta
e. potrzebuje siano ale odpuszcze poczekam po co sobie problemy robic. A wiecie moze przy jakiej kwocie banki maja obowiazek zglosic do skarbowki danego klienta zeby go przeswietlili
Na twitchu idą niekiedy bajońskie sumy, także na przyszłość nie będziesz zdziwiony :razz:myslalem ze wydawanie siana na kamerkach internetowych to jest najglupsza rzecz jaka mozna robic, ale widze ze sa jeszcze wieksze asy.
ok dzięki, zobaczymy ;-)Spotkanie underowe, ale linia dosyć niska więc może sie udać pokryć.Ruscy sami w sobie nie rzucają dużo bramek, nie są też na tyle zarysowanym faworytem by rzucić zbyt wiele. W dwóch pierwszych meczach LM nie byli faworytami i nie narzucali tempa meczu.Macedończycy z kolei są mocno underowi, a jak oglądałem ich spotkanie z Preszowem to dawno nie widziałem, takiej skuteczności, są bez formy.
po co, on zaraz się sam połamie i przegra ????ciocia pracuje w US i mówiła mi że przelewy od około 10 000 PLN są brane pod lupę
Gombos @2.5 ajjjjjj ale zaspałem z kursem, @4.5 przed chwilą szło łapać
na kamerkach to ludzie na dupy se patrzą, wirtualnie ale patrza, a tu jaki jest cel przelewania tych pieniedzy ?Na twitchu idą niekiedy bajońskie sumy, także na przyszłość nie będziesz zdziwiony :razz:
towarzyski mecz, piłka nożna
Ingolstadt - Kickers Wurzburg
over 2,5 @2,3
mecz towarzyski u szkopów , 0:1 do przerwy i może będą coś się bawić, over 2,5 do gry, kurs fajny
:;/: ale szopke odstawił w tym TBciocia pracuje w US i mówiła mi że przelewy od około 10 000 PLN są brane pod lupę
Gombos @2.5 ajjjjjj ale zaspałem z kursem, @4.5 przed chwilą szło łapać
Hmm, małe sumki rzędu kilku/kilkunastu $/innej waluty idą ze zwykłej sympatii do streamera. Tak jest w 99% przypadków, sam wiem po donacjach które przesyłam. Natomiast te masywne pochodzą od nadzianych i nie ma w tym większej filozofii.na kamerkach to ludzie na dupy se patrzą, wirtualnie ale patrza, a tu jaki jest cel przelewania tych pieniedzy ?
Powinien być zwrot.Pamieta ktos jak rozliczają krecz w betano bo nie moge znalezc ?
Sporting Gijon - Real Sociedad
jak w 15min w towarzyskim dają 1.75 na gola do ht, to trzeba pobierać ????