>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
Czemu Skrill to portfel internetowy. Z drugiej strony po co to robić, do skrilla jest karta.
ale jak wplynie wieksza kwota z niewiadomego zrodla to moga zaczac weszyc, czekam wlasnie za nowa karta
e. potrzebuje siano ale odpuszcze poczekam po co sobie problemy robic. A wiecie moze przy jakiej kwocie banki maja obowiazek zglosic do skarbowki danego klienta zeby go przeswietlili

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
ale jak wplynie wieksza kwota z niewiadomego zrodla to moga zaczac weszyc, czekam wlasnie za nowa karta
Bodaj do 5k e nikt tego nawet nie sprawdza. Zobacz sobie gdzieś w necie jest info bo to się zmienia. Tzn to też jest tak, że jak zrobisz 4x mniejsze po 3k np to już mogą się dowalić. Skrill to nie jest nieznane źródło. Nie wiem jak to interpretują przepisy, ale ze skrilla korzysta masa serwisów internetowych jako normalny środek płatności.

Otrzymane punkty reputacji: +1
erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Byłem w banku i nie ma nic takiego... przecież jest mnóstwo ludzi którzy oferuję 10x takimi sumami na dzień.. jedyne osoby które złapali to te którę wydali bukmacherzy np bah, ale taki bet365 czy pinek nie wyda więc Ci nie udowodnij bo jak przesyłasz przez p24 to nie wiadomo skąd pochodzą i ci mogą ...

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Byłem w banku i nie ma nic takiego... przecież jest mnóstwo ludzi którzy oferuję 10x takimi sumami na dzień.. jedyne osoby które złapali to te którę wydali bukmacherzy np bah, ale taki bet365 czy pinek nie wyda więc Ci nie udowodnij bo jak przesyłasz przez p24 to nie wiadomo skąd pochodzą i ci mogą ...
Ustawa bankowa z tego co wiem to reguluje. Mają obowiązek raportowania każdego przelewu powyżej jakiejś kwoty bądź serii przelewów z danego konta na inne powyżej tej kwoty. Są nawet specjalne departamenty w banku się tym zajmujące. Inna sprawa to potem możliwość udowodnienia.
Z tego co wiem jest wyrok gdzie gość wygrał bo nie udowodnili mu że stawiał z terenu Polski. To samo tyczy się pokera online.
Poza tym jak ktoś codziennie operuje takimi kwotami to nie jest to dziwne, ale jak ktoś nagle to robi to wierzcie mi, że bank się zainteresuje takim gościem a tym bardziej US ????
Ale generalnie lepiej zawsze mimo to być ostrożniejszym just in case.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom