koczek11
Użytkownik
27'Vanersborgs - Stenungsunds over 1,5 HT @2.2
27'Vanersborgs - Stenungsunds over 1,5 HT @2.2
gdzie w becie to poszukac ?Poszło:
Norwegia +4,5 1,909
Norwegia win 3,09
Skoro mają być mocniejsi niż Rosjanie to chyba warto. Jednak spory hc a VP od powrotu z turnieju jacyś tacy nie swoi. Z mousesport też to wyglądało przeciętnie.
Szkoda, że nie znamy już mamy ale cobble podobno Polacy mają dobrze rozpracowaną a jednak będąc takim faworytem ulegli.
Masz rację, ale chcieć nie zawsze znaczy móc. I to jest problem. Ewidentnie też to czekanie było dla nich trudne. Niby grają spotkanie po spotkaniu ale wg. mnie ten hc jednak jest spory biorąc pod uwagę co widzieliśmy z mousesport i teraz z Rosjanami na niby ich mocnej mapie.
Biorąc pod uwagę co widzieliśmy jednak VP nie powinni być chyba tak faworyzowani. Aczkolwiek to jest raczej chyba ????
Najlepsi przekuwają takie wpadki w jeszcze większą koncentracje, to wiadome. Spodziewam się zwycięstwa i tak też zagrałem. Co będzie, to zobaczymy niedługo :razz:Zdenerwowanie może spowodować również odwrotny skutek ???? Raczej w tej grze opanowanie jest ważniejsze ????
Serbki planowo. Szkoda Czeszek bo miały juz prowadzenie 3 bramkami by zepsuć grę od 25 minuty. Francja - Norwegia całkowicie underowe spotkanie jednak.Dodatkowo ręczna na dziś : ( nie wiem jak z aktualnością kursów, przepisuje z excela typy postawione około 13) :
Czechowski - Skopje TYP : Czechowski -2,5 @1,95
Rumunia K - Serbia K TYP : Serbia +2,5 @1,9 i lżej Serbia win @3.3
Słowenia K - Czechy K TYP : Czechy win @2,3
Dania K - Rosja K TYP : Rosja @1,7
+ :siata: Resovia - Espadon TYP : under 142,5 @1,65
Powodzonka
I jeszcze dokładka : Francja K - Norwegia K TYP over 48,5 @1,9 a dla odważniejszych over 51,5 @2,6 .
2x i 14 jednostek poszło je je..... przez tych impotentów, mieć tyle okazji i nie strzelić...????Czas 1 gola Holandii u21 przed 70 minutą kurs 2.50 stawka 4/10 oraz mocniej przed 80 minutą kurs 1.90 stawka 10/10
ValerValerenga u19 win do HT kurs 2.0
Holandia race to 9 rr kurs 2.20 oraz powyżej 2 goli w tym meczu kurs 2.80 bet 365
i w meczu Kazachstanu u19 over 5,5 gola kurs 4.10