>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
Poszło:

Norwegia +4,5 1,909
Norwegia win 3,09

Skoro mają być mocniejsi niż Rosjanie to chyba warto. Jednak spory hc a VP od powrotu z turnieju jacyś tacy nie swoi. Z mousesport też to wyglądało przeciętnie.
Szkoda, że nie znamy już mamy ale cobble podobno Polacy mają dobrze rozpracowaną a jednak będąc takim faworytem ulegli.

Masz rację, ale chcieć nie zawsze znaczy móc. I to jest problem. Ewidentnie też to czekanie było dla nich trudne. Niby grają spotkanie po spotkaniu ale wg. mnie ten hc jednak jest spory biorąc pod uwagę co widzieliśmy z mousesport i teraz z Rosjanami na niby ich mocnej mapie.

Biorąc pod uwagę co widzieliśmy jednak VP nie powinni być chyba tak faworyzowani. Aczkolwiek to jest raczej chyba ????
gdzie w becie to poszukac ?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Zdenerwowanie może spowodować również odwrotny skutek ???? Raczej w tej grze opanowanie jest ważniejsze ????
Najlepsi przekuwają takie wpadki w jeszcze większą koncentracje, to wiadome. Spodziewam się zwycięstwa i tak też zagrałem. Co będzie, to zobaczymy niedługo :razz:

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Dodatkowo ręczna na dziś : ( nie wiem jak z aktualnością kursów, przepisuje z excela typy postawione około 13) :
Czechowski - Skopje TYP : Czechowski -2,5 @1,95 ✅
Rumunia K - Serbia K TYP : Serbia +2,5 @1,9 i lżej Serbia win @3.3 ✅✅
Słowenia K - Czechy K TYP : Czechy win @2,3 ⛔
Dania K - Rosja K TYP : Rosja @1,7
+ :siata: Resovia - Espadon TYP : under 142,5 @1,65 ✅
Powodzonka
I jeszcze dokładka : Francja K - Norwegia K TYP over 48,5 @1,9 a dla odważniejszych over 51,5 @2,6 ⛔.
Serbki planowo. Szkoda Czeszek bo miały juz prowadzenie 3 bramkami by zepsuć grę od 25 minuty. Francja - Norwegia całkowicie underowe spotkanie jednak.
A co do ruskich, to właśnie pokazali jak piłka ręczna jest nieprzewidywalna i jakie kursy można na niej łapać z 15:8 na 17:18, by wygrać 25:21.
Czekamy jeszcze na Rosjanki.

R 813

robssson

Użytkownik
Ciekawy meczyk między Sousa a Kickerem. Sousa wygrał 1 set gładko 6:1. W drugim przy stanie 2:0 dla Sousy i serwisie Kickera połapałem jego set za 7, a widziałem, że było nawet chyba 8 czy 9. Nie dziwny tak wysoki kurs? Zwłaszcza, że przed meczem faworytem lekkim był Kicker? Kicker oczywiście tego seta ogarnął.

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
Valerenga u19 win do HT kurs 2.0

Holandia race to 9 rr kurs 2.20 oraz powyżej 2 goli w tym meczu kurs 2.80 bet 365
i w meczu Kazachstanu u19 over 5,5 gola kurs 4.10
Valer ⛔
race to 9 rr ✅
over 2 goli ⛔
Oby jeszcze Belgowie strzelili 3 bramki i ładny kurs wejdzie, szkoda tego karnego Kazachów którego nie wykorzystali;/

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom