>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [37]

Status
Zamknięty.
miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Jeszcze coś z ręcznej :
O 17:45
HC Vardar - Gorenje Velenje TYP : Vardar under 31,5 gola @1,9 forbet

Vardar w formie dlatego linia bardzo wysoka. 3 dni temu grali jednak w LM, w sobotę grają kolejny bardzo ważny mecz z rywalami z SEHA League, Meshkovem Brest. Białorusini postraszyli poważnie VIVE Kielce i są w formie, Vardar na pewno podejdzie do spotkania na poważnie. A dziś cóż, są liderami bez straty punktu, mecz pewnie wygrają, ale pogromu się nie spodziewam. Drużyna na podobnym poziomie do Vardaru, a także ich rywal w SEHA, węgierski Veszprem wczoraj odpuścił sobie ligówkę i na luzie wygrali 4 bramkami z jakimiś ogórkami, gdzie linia na handi byla więcej niż -10. Vardar jak dla mnie zrobi podobnie, zresztą oglądałem ich mecz z Kristianstadem i widać było, że miewają słabsze momenty. Słoweńcy odpoczywają za to od 20 września, kiedy zagrali z genialnym w tym sezonie dla mnie Zagrzebem, przegrali ale z honorem. Słoweńcy to niezła defensywa i łatwo potrafią narzucić underowy styl gry.
15:30 , Rosja
Sungul - Perm TYP : Sungul win @2,35 forbet
Perm grał przedwczoraj z Czelabińskiem, byli faworytami, a wygrali ledwo 1 bramką, mając już stan 25:23 dla przeciwników w 50 minucie. Na pewno są zmęczeni, a Sungul to &quot;niespodziankowa&quot; drużyna, z faworytami grają z serduchem i regularnie zabijają wszelakie handicapy na faworytów. W tym sezonie ograli już Petersburg ( kurs 10.00), zremisowali z Czelabińskiem ( kurs 1.2 na Czelabińsk), sprawili spore kłopoty Astrakhanowi. Podoba mi się ich gra i jak dla mnie dzis to biorą.

Otrzymane punkty reputacji: +4
luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Piłka Nożna, Kobiety
Olimpia - AZS
over 7.5 gola -&gt; 1.50
over 8 goli -&gt; 2.10
Kursy z całoroczna. Jeszcze 15 minut gry, u kobiet wszystko możliwe. Wrocławianki będą atakować, bo było już 4:1, a doszły na 4:3 więc jest szansa.

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Piłka Nożna, Kobiety

Olimpia - AZS

over 7.5 gola -&gt; 1.50 ✅
over 8 goli -&gt; 2.10 ✅

Kursy z całoroczna. Jeszcze 15 minut gry, u kobiet wszystko możliwe. Wrocławianki będą atakować, bo było już 4:1, a doszły na 4:3 więc jest szansa.
Szybko poszło, 4:5 ????

Otrzymane punkty reputacji: +10
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom