>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [37]

Status
Zamknięty.
erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Kerber jak słabo rozgrywa swoje BP to się w pale nie mieści.. i pewnie przegra przez to..
4 w jednym GEMIE i każdy wygląda tak samo porażka..
5 ciekawie co teraz będzie hehe to jest nie możliwe, żeby 5 BP oddała i to dosłownie oddała.... PARODIA
6 probujemy i wyrzuca... wiem każdy widzi,ogląda ale to jest parodia Czeszka będzie miała 1 piłkę i wykorzysta.. a ta to odwala ładną bękę...
7!!!! nie wykorzystała to już nawet smieszne nie jest
1 piłka na gema dla czeszki I WYKORZYSTANA
Kerber dożywotni minus za to parodie

R 813

robssson

Użytkownik
Kerber jak słabo rozgrywa swoje BP to się w pale nie mieści.. i pewnie przegra przez to..
4 w jednym GEMIE i każdy wygląda tak samo porażka..
5 ciekawie co teraz będzie hehe to jest nie możliwe, żeby 5 BP oddała i to dosłownie oddała.... PARODIA
Rozumiem, że możesz być zły, że jest wynik jaki jest, ale to Kvitova ładnie się broni przy BP.. W końcu się uda.
e: Tyle BP niewykorzystanych szkoda.

R 813

robssson

Użytkownik
Akurat teraz jej musiały takie zagrania wejść ? ???? No szkoda Kerber, ale Kvitova w formie. Inna sprawa, że w następnym meczu może być bez sił.

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Akurat teraz jej musiały takie zagrania wejść ? ???? No szkoda Kerber, ale Kvitova w formie. Inna sprawa, że w następnym meczu może być bez sił.
No i ta Kerber nie jest smieszna?
możecie się na mnie denerwować że tak pisze, ale to co Kerber przy BP robi no to nie widziałem takiego czegoś dawno..
co za typiara
@jeszcze paire oddał mecz

applause 2,4K

applause

Użytkownik
chyba warto pograć dziś wyjątkowo na Pisie, dziś pewnie Woźniacki odda mecz, jak tydzien temu oddała nasza piękność, w końcu się przyjaźnią ????

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Co do meczu Bayernu z Atletico to chore kursy są na livie. Bayern prowadzi od 3 minuty, i w 10 złapałem kurs 2.20 na ich zwycięstwo. Jest 44 minuta i kurs 1.83 i od 20 minut się nie zmienił bo już w 25 było 1.83. Siedzę w robocie w Milenium i na milenijnym live jest 1.70 i częściej się zmienia niż na Becie. Coś mi tu śmierdzi

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom