>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [37]

Status
Zamknięty.
szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Maria Tig @17 ⛔
bet 365
Nie wiem kto brał medicala ale tam może się jeszcze wszystko zdarzyć. To tylko 1 przełamanie w 2 secie a Tig sama na własne życzenie nie wygrała seta 1.

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Carla Koń Navarro ????

Trzeba pograć Konta 2 set po 1,70 w Bet365
✅ izi ????

Dawno się tak nie uśmiałem ????

Konik w TB miał 6-3 podwójne przełamanie i przegrał w 8-6 ???? a wcześniej miał 5-3 w gemach i 2 meczowe, co za debilka ???? ???? ????

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Uciekam spać, fajne kursiki jeszcze znalazłem na rano, na ręczną w Korei Południowej.

Ze stawką nie przesadzam, bo to egzotyka w końcu, ale buki się na niej znają jeszcze mniej niż ja i póki co trafiam tam wszystko :p.

O 7 rano : Wonderful Samcheok K - Colorful Daegu K TYP : Wonderful Samcheok -4,5 @2.0.

4 dni temu gładko je 6 bramkami ograły, a to był mecz w sumie o nic bo i tak wygrałyby grupę, jutro jakiś półfinał więc pewnie z większą motywacją zagrają.Od chyba 7 meczy są bez porażki, najlepsza drużyna tej ogórkowej ligi. Średnia stawka.

O 9 rano panowie : Hynix - Sangmu TYP : Sangmu @3.0 Niska stawka.

Tutaj klasyczne value, dwie drużyny na identycznym poziomie, mecz 50:50. W lidze się 2 razy spotkali raz wygrali jedni raz drudzy. Z tym, że Sangmu było wcześniej awansu pewne więc grali sobie na luzaku, a ci drudzy do przedostatniej chyba kolejki walczyli o awans, więc mogą być bardziej zmęczeni.

I kobitki o 11 :

Seoul City K - Incheon City K TYP : Seoul City @2,75 Niska stawka

Kolejne spotkanie fifty/fifty. Te z Seoula wygrały 5 meczy z rzędu, są w gazie i mogą jutro pyknąć przeciwniczki.

E1 : Co do 3 typu, bardziej opłacalne będzie chyba Seoul +1,5 @2.0, biorąc pod uwagę, że mecze tam są dość wyrównane.

1 ✅
2. ⛔
3. ✅
E1 : ✅

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Goffin ⛔
W głowie mi się to nie mieści, żeby tak zawodnik jak Goffin przegrał z takim czymś jak to Tunezyjskie kupsko
kolego jak się nie zna obu zawodników to się nie gra :]
co najwyżej twoje typy są jak &quot;kupsko&quot;

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom