>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [37]

Status
Zamknięty.
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Teraz z kolei zagrałbym na Dominikane po kursie 4, w tym pucharze runy się zdarzają, a Dominikana indywidualnie lepsza chyba, tylko musi im w końcu zacząć wychodzić.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
PANAMA +1,5 seta @1,40 bet365
LOKATA. Serio. Oni tu raczej wygrają 3:0, za chwile będą prowadzić 1:0 i jakby Honduras wygrał 3 sety z rzędu to będzie największy cud jaki zobaczyłem w sporcie
Swoją drogą nie wiem kto wystawia kursy na ten turniej, mega mozna się dorobić.
wynik po 3 setach :
3:0 @7
Myślę, że warto. Honduras wygląda po prostu gorzej, oglądam ten mecz. Wiadomo, że może się zdarzyć, że uda im się urwać seta, no ale po takim kursie warto próbować.

Otrzymane punkty reputacji: +1
q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
szkoda że roczniak zamroził mi sianko na rożne Colo Colo, bo w lidze Boliwijskiej ładnie lecą rogale dla gospodarzy a chciałem na nich dać race lokatowo do 5 ???? ????

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
PANAMA +1,5 seta @1,40 bet365

LOKATA. Serio. Oni tu raczej wygrają 3:0, za chwile będą prowadzić 1:0 i jakby Honduras wygrał 3 sety z rzędu to będzie największy cud jaki zobaczyłem w sporcie

Swoją drogą nie wiem kto wystawia kursy na ten turniej, mega mozna się dorobić.

wynik po 3 setach :

3:0 @7

Myślę, że warto. Honduras wygląda po prostu gorzej, oglądam ten mecz. Wiadomo, że może się zdarzyć, że uda im się urwać seta, no ale po takim kursie warto próbować.
✅ Panama 3:1 . Kurs 7,0 nie wchodzi ⛔, ale kto pograł w stronę Panamy ten zarobiony ;) (przed meczem było na nich 5,0)

dziś wieczor spróbuję też coś połapać z tego turnieju

wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
Noc na lekki ✅ 2/4

Na ranek :

Di Wu set 2j
Schwartzman 3j
Flipkens 3j
Kvitova 2j
Voegele 2j

Powinno byc plusowo

Otrzymane punkty reputacji: +16
seba6 533

seba6

Użytkownik
Brawa dla pana Busty , który podbija w 2 i 3 secie kursy do 11 na Bagiete i oddaje mecz w kontrolowany sposob. Szkoda bylo czekac dzien na dokonczenie tego meczu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom