>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [37]

Status
Zamknięty.
T 189

teesbor

Użytkownik
Glik co zniszczył
Pomijajac fakt, ze regulamin zabrania pisac nie na temat, co to znaczy? Jakie jest znaczenie tego co napisales w sensie logicznym. Jak to interpretowac?
Zeby tez nie bylo nie na temat to:
Gwatemala +2,5 seta, 1,83
nawet lekko win po kursie 5

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Ale już wiesz dlaczego kursy poszły do góry na over sportingu...
Buki wiedziały, że wyjdą na drugą połowę z parawanami, aby się poopalać? Nie sądzę, chyba że był telefon od kogoś z góry, aby przestali grać bo naiwniacy na live zaczną jeszcze bardziej ładować overy w 2 połowie ????
To jest po prostu minimalizm piłki nożnej, takie coś powinno się eliminować i wprowadzać w klubach dyscyplinę. Drużyna strzeli szybko na 1:0 jak Lazio w weekend i potem do końca meczu oddaje piłkę. Gdyby ta Legia miała choć odrobinę więcej umiejętności aby strzelić tę bramkę na 2:1 to portugalce sraliby po gaciach, że stracą punkty z taką potęgą

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Wytłumaczy mi ktoś kurs 3,05 na Manchester City -2,5 z Celticiem ?
Wyleciał de Bruyne, a to w tej chwili większy mózg ekipy niż David Silva. Poza tym wygrana trzema golami to nie jest tak mało. Celtic Park w LM jest szanowany i Brendan nie musi dać się rozgromić.

D 116

dziubols

Użytkownik
Buki wiedziały, że wyjdą na drugą połowę z parawanami, aby się poopalać? Nie sądzę, chyba że był telefon od kogoś z góry, aby przestali grać bo naiwniacy na live zaczną jeszcze bardziej ładować overy w 2 połowie ????
To jest po prostu minimalizm piłki nożnej, takie coś powinno się eliminować i wprowadzać w klubach dyscyplinę. Drużyna strzeli szybko na 1:0 jak Lazio w weekend i potem do końca meczu oddaje piłkę. Gdyby ta Legia miała choć odrobinę więcej umiejętności aby strzelić tę bramkę na 2:1 to portugalce sraliby po gaciach, że stracą punkty z taką potęgą
Wlasnie mowili na c+ ze z ekipy Sportingu byly głosy, że jak bedzie okazja to w drugiej polowie beda sie oszczedzac :p

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Uciekam spać, fajne kursiki jeszcze znalazłem na rano, na ręczną w Korei Południowej.
Ze stawką nie przesadzam, bo to egzotyka w końcu, ale buki się na niej znają jeszcze mniej niż ja i póki co trafiam tam wszystko :p.
O 7 rano : Wonderful Samcheok K - Colorful Daegu K TYP : Wonderful Samcheok -4,5 @2.0.
4 dni temu gładko je 6 bramkami ograły, a to był mecz w sumie o nic bo i tak wygrałyby grupę, jutro jakiś półfinał więc pewnie z większą motywacją zagrają.Od chyba 7 meczy są bez porażki, najlepsza drużyna tej ogórkowej ligi. Średnia stawka.
O 9 rano panowie : Hynix - Sangmu TYP : Sangmu @3.0 Niska stawka.
Tutaj klasyczne value, dwie drużyny na identycznym poziomie, mecz 50:50. W lidze się 2 razy spotkali raz wygrali jedni raz drudzy. Z tym, że Sangmu było wcześniej awansu pewne więc grali sobie na luzaku, a ci drudzy do przedostatniej chyba kolejki walczyli o awans, więc mogą być bardziej zmęczeni.
I kobitki o 11 :
Seoul City K - Incheon City K TYP : Seoul City @2,75 Niska stawka
Kolejne spotkanie fifty/fifty. Te z Seoula wygrały 5 meczy z rzędu, są w gazie i mogą jutro pyknąć przeciwniczki.
E1 : Co do 3 typu, bardziej opłacalne będzie chyba Seoul +1,5 @2.0, biorąc pod uwagę, że mecze tam są dość wyrównane.

wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
Sporting to nie bvb

Legia znow nie straci tak szybko

Nie rozwiaze sie worek

Wystarczy do 30 utrzymac i bedzie na luzie.

Darujcie sobie overy. :cool:

Ja na dzis :

Kopenhaga x2 2j ⛔
W Lester under 2.5 3j✅
W Monaco under 2.5 4j✅
Sporting under 2.5 na druzyne 2j✅
Real win 2j⛔????

Rozlicze po.
Lekko na ✅

Na nocke :
2 x under 2.5 w Concacaf LM w pilke po 3j.

Tenis na ranek :

Kasatkina set 3j

Shvedova set 2j

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Dominikana - Gwatemala 2 @5 bet365
Siatkówka , ten dziwny puchar.
Ja to już zamknąłem z potrójnym zyskiem, szkoda nerwów, bo tu wszystko się może zdarzyć jak w piosence Kasi Stankiewicz.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom