Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
3. SK Gaming-SofaKingGood
Godzina-> HLTV podaje że 2:00, ale zaczną wcześniej SK Gaming -11.5 2 mapa @1.95 nie wiem, ze 2,5/10 Pinek
Bardzo wysoka linia, ale do ogarnięcia
Ale jaja ???? handi uwalone przez to że sk zabrakło 0,5 sekundy do rozbrojenia bomby ^^ byłoby 14:2 i zapewne 16:2 a tak przegrali pistoletówkę=automatyczny lose 3 rund. i mamy 16:6 ^^
Do tego dochodzi disrespect graczy sk (biegają z nożami ???? ) i mamy efekt w postaci uwalonego handi, dobrze że stawka mała ^^
Jak ja nie nawidzę kiedy zespół stawia autobus, wybija piłkę na outy, byleby nie stracić gola i mecz kończy się 0:0 ... No ale jeżeli ktoś marnuje sytuacje sam na sam i nie trafia z 9 metrów w światło bramki to o czym my rozmawiamy... ????
Miałem +4,5 na Echo po 2.0. Na czucie, po sromotnie przegranym duscie. Jednej rundy brakło, a wcześniej nie siadł mi handicap w koszu o jeden punkt. Cóż za pechowy dzień ????
Mi dzisiaj wszystko real zepsuł swoim remisem :/ Każde ako, każde handi, wszystko ehh
oby teraz sk nie zawiodło to jutro/ w piątek się odrobimy
No i znowu SK zaczyna po stronie terro. Nie czaje tego ... nożowa runda jest na początku czy na jakiej zasadzie jest strona wybierana ...
pistoletówka i forcebuy w 2 rundzie przegrane z obu stron, automatycznie daje to 8 rund dla echo foxów. Masakra, złe decyzje, słabe pistolety i handi uwalone. Ogólnie nie spodziewałem się, że sk zagra tak słabo od CT na overpassie