>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [36]

Status
Zamknięty.
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
3. SK Gaming-SofaKingGood
Godzina-&gt; HLTV podaje że 2:00, ale zaczną wcześniej
SK Gaming -11.5 2 mapa @1.95 nie wiem, ze 2,5/10 Pinek
Bardzo wysoka linia, ale do ogarnięcia
⛔ ⛔ ⛔
Ale jaja ???? handi uwalone przez to że sk zabrakło 0,5 sekundy do rozbrojenia bomby ^^ byłoby 14:2 i zapewne 16:2 a tak przegrali pistoletówkę=automatyczny lose 3 rund. i mamy 16:6 ^^
Do tego dochodzi disrespect graczy sk (biegają z nożami ???? ) i mamy efekt w postaci uwalonego handi, dobrze że stawka mała ^^

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Indepediente @2.60
Cisną coś może wpaść w końcu
⛔⛔⛔

Jak ja nie nawidzę kiedy zespół stawia autobus, wybija piłkę na outy, byleby nie stracić gola i mecz kończy się 0:0 ... No ale jeżeli ktoś marnuje sytuacje sam na sam i nie trafia z 9 metrów w światło bramki to o czym my rozmawiamy... ????

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
✅✅✅
Train, 16:11. Byłoby dużo wyżej gdyby optic zaczynał po stronie ct, ale i tak ✅ ????
Teraz czekamy na SK-Echo Fox
Miałem +4,5 na Echo po 2.0. Na czucie, po sromotnie przegranym duscie. Jednej rundy brakło, a wcześniej nie siadł mi handicap w koszu o jeden punkt. Cóż za pechowy dzień ????

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
liquid przegrywa z clg na mirage&#39;u... co to jest za dzień ._.&#39;
5:0 -&gt; 8:7 -&gt;10:7 -&gt;11:14 -&gt;12:16
Masakra co tu się wydarzyło o_O&#39;

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Mi dzisiaj wszystko real zepsuł swoim remisem :/ Każde ako, każde handi, wszystko ehh
oby teraz sk nie zawiodło to jutro/ w piątek się odrobimy ;)
No i znowu SK zaczyna po stronie terro. Nie czaje tego ... nożowa runda jest na początku czy na jakiej zasadzie jest strona wybierana ...

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
2. SK Gaming-Echo Fox
godzina-&gt; 4:00
SK 1 mapa -6.5 @1.94 5/10 Pinek
Overpass 16:12
⛔
pistoletówka i forcebuy w 2 rundzie przegrane z obu stron, automatycznie daje to 8 rund dla echo foxów. Masakra, złe decyzje, słabe pistolety i handi uwalone. Ogólnie nie spodziewałem się, że sk zagra tak słabo od CT na overpassie

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Na noc bet nie wystawił handicapów na mecze ale taki w miarę bezpieczny trebel:
Optic 2 mecz
Liquid 1 mecz
SK Gaming 1 mecz
ako @1.86 7/10
✅✅✅ Na lajciku
Ogólnie, dużo plusów, ale też dużo minusów :/ Niestety w sumie dzisiejszy dzień z niewielkim minusem. Oby jutro było lepiej ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom