O jakim zakładzie mowa?Źle rozliczyli Virtus - HellRaisers. Gość na czacie mnie pyta w jaki sposób miałby rozliczyć kupon jak nie przegrany LOL
szkoda, bo było trochę okazji.no to teraz Salwador:
CD Pasaquina - CD Sonsonate
gol do ht @1.825; 18min
było blisko, ale niewystarczająco.G2 sports @3 bet365
Liczymy na comeback znów ????
1 mecz, gdy Virtus wygrywał 14-4 bodajże, ale przegraliO jakim zakładzie mowa?
Pinnacle ma handicapyNa noc bet nie wystawił handicapów na mecze ale taki w miarę bezpieczny trebel:
Optic 2 mecz
Liquid 1 mecz
SK Gaming 1 mecz
ako @1.86 7/10
Niby i mało ale to tak jakby 1 handi było ^^
Nikt z nich przegrać nie powinien, Optic świetna forma, liquid gra z clg które jest ostatnie w tabeli i przegrywa wszystko, sk najlepszy zespół w cs i grają na overpassie
taki dubelek na hit
Barca - Atletico
powyżej 7 kartek @1.825
over 2.5 + bts @2.3
Ako @4.19 1.5/10 Bet365
Bet365 też miał, jakoś przed godziną zablokowali, może jeszcze wróci oferta na handi ???? Jak tylko wróci oferta na handi to na szybko coś podamPinnacle ma handicapy
No to podaj im wynik jaki był i żeby sprawdzili jeszcze raz ^^1 mecz, gdy Virtus wygrywał 14-4 bodajże, ale przegrali
Już to zrobiłem, poprosili o odnośnik gdzie mam taki wynik :grin:Bet365 też miał, jakoś przed godziną zablokowali, może jeszcze wróci oferta na handi ???? Jak tylko wróci oferta na handi to na szybko coś podam
No to podaj im wynik jaki był i żeby sprawdzili jeszcze raz ^^
To powiedz co polecasz z pinnka xDBet365 też miał, jakoś przed godziną zablokowali, może jeszcze wróci oferta na handi ???? Jak tylko wróci oferta na handi to na szybko coś podam
No to podaj im wynik jaki był i żeby sprawdzili jeszcze raz ^^
Nie ma tych meczy w ofercie na bet...Na noc bet nie wystawił handicapów na mecze ale taki w miarę bezpieczny trebel:
Optic 2 mecz
Liquid 1 mecz
SK Gaming 1 mecz
ako @1.86 7/10
Niby i mało ale to tak jakby 1 handi było ^^
Nikt z nich przegrać nie powinien, Optic świetna forma, liquid gra z clg które jest ostatnie w tabeli i przegrywa wszystko, sk najlepszy zespół w cs i grają na overpassie