>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [36]

Status
Zamknięty.
kadoon 383

kadoon

Użytkownik
Pogram jeszcze w tym samym meczu Fuerza Amarilla - Mushuc Runa delikatnie over 1.5 @2.10 ; 23min.
Gospodarze atakują, goście strzelili, może Fuerza strzeli jeszcze coś do ht, chyba, że na łamańca się ugadali ????

G 68

grota

Użytkownik
O las Palmas czerwona. Nawet nie widziałem. No to jest szansa że jakieś różne Sociedad jeszcze nabije i nie da sobie nabić. Jeszcze +1 dla Sociedad trzeba... Strasznie długo rozliczaja w całorocznym mecz natus Vincere. Zagrałem drugi mecz - 7,5. Na kuponie mam jeszcze różne Sociedad ale tak czy inaczej nie odznaczyli mi że Cs wygrany. Typ jest na szaro i wygląda tak jak przegrane typy. Komuś rozliczyli ten mecz?

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
O las Palmas czerwona. Nawet nie widziałem. No to jest szansa że jakieś różne Sociedad jeszcze nabije i nie da sobie nabić. Jeszcze +1 dla Sociedad trzeba... Strasznie długo rozliczaja w całorocznym mecz natus Vincere. Zagrałem drugi mecz - 7,5. Na kuponie mam jeszcze różne Sociedad ale tak czy inaczej nie odznaczyli mi że Cs wygrany. Typ jest na szaro i wygląda tak jak przegrane typy. Komuś rozliczyli ten mecz?
Bet365 wszystkim rozliczył zakład jako przegrany. Pisać do nich o ponowne rozliczenie i będzie na plus

comendador 428

comendador

Użytkownik
Barca tak gniecie patrzac na statsy czy Madryt powalczy?

jareddz na czacie najlepiej..
Jadą, ale Atletico może ukuć, Barca przeważa, ale klarownych &quot;100&quot; niema. Bramka Rakitica z główki po dośrodkowaniu, z główki Rakitic, więc pomyślcie sobie jakie krycie było do dupy.

galica13 522

galica13

Użytkownik
Jadą, ale Atletico może ukuć, Barca przeważa, ale klarownych &quot;100&quot; niema. Bramka Rakitica z główki po dośrodkowaniu, z główki Rakitic, więc pomyślcie sobie jakie krycie było do dupy.
A kto tam ma strzelać z główki jak nie Rakitic?
Messi, Neymar, Mascherano?
Kawał chłopa 184 centymetry wzrostu to strzelił z główki.

kadoon 383

kadoon

Użytkownik
Pogram jeszcze w tym samym meczu Fuerza Amarilla - Mushuc Runa delikatnie over 1.5 @2.10 ; 23min.
Gospodarze atakują, goście strzelili, może Fuerza strzeli jeszcze coś do ht, chyba, że na łamańca się ugadali ????
✅
dołożyli goście ????

furman19 928

furman19

Użytkownik
Słaby ten mecz w Barcelonie, niewiele się dzieje. Atletico nie walczy tak jak zawsze, zresztą widać to chociażby po ilości fauli.

jareddz 15

jareddz

Użytkownik
✅ ✅ ✅
Cóż za comeback HellRaisers!!! przegrywali już 14:4 i wygrali 14:16!!!
Dzięki virtusi ???? Heroic nieszczęśliwie zawiódł ale HR oddał ????
Przestałem oglądać przy stanie 12-4 chyba, bo stwierdziłem, że szkoda czasu na przegrany kupon, a tu proszę ????
Ogromne dzięki za te typy na CS, powrót do bukmacherki idealny ✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom