jest na liveNie ma możliwości zagrania drugiej mapy Virtusów na bet365 czy ja nie widzę?
Czy Wam też całoroczniak źle rozliczył Navi-Penta 2 mapę?? ????
Bet365 wszystkim rozliczył zakład jako przegrany. Pisać do nich o ponowne rozliczenie i będzie na plusO las Palmas czerwona. Nawet nie widziałem. No to jest szansa że jakieś różne Sociedad jeszcze nabije i nie da sobie nabić. Jeszcze +1 dla Sociedad trzeba... Strasznie długo rozliczaja w całorocznym mecz natus Vincere. Zagrałem drugi mecz - 7,5. Na kuponie mam jeszcze różne Sociedad ale tak czy inaczej nie odznaczyli mi że Cs wygrany. Typ jest na szaro i wygląda tak jak przegrane typy. Komuś rozliczyli ten mecz?
Jadą, ale Atletico może ukuć, Barca przeważa, ale klarownych "100" niema. Bramka Rakitica z główki po dośrodkowaniu, z główki Rakitic, więc pomyślcie sobie jakie krycie było do dupy.
A kto tam ma strzelać z główki jak nie Rakitic?Jadą, ale Atletico może ukuć, Barca przeważa, ale klarownych "100" niema. Bramka Rakitica z główki po dośrodkowaniu, z główki Rakitic, więc pomyślcie sobie jakie krycie było do dupy.
Pogram jeszcze w tym samym meczu Fuerza Amarilla - Mushuc Runa delikatnie over 1.5 @2.10 ; 23min.
Gospodarze atakują, goście strzelili, może Fuerza strzeli jeszcze coś do ht, chyba, że na łamańca się ugadali ????
nie ma ostrych fauli, ale spokojnie, przy tym wyniku pojawią sięsędzia w Barcelonie chyba sam under zagrał ????
Przestałem oglądać przy stanie 12-4 chyba, bo stwierdziłem, że szkoda czasu na przegrany kupon, a tu proszę ????
Cóż za comeback HellRaisers!!! przegrywali już 14:4 i wygrali 14:16!!!
Dzięki virtusi ???? Heroic nieszczęśliwie zawiódł ale HR oddał ????