>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [36]

Status
Zamknięty.
randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Nie do konca znam zasady, ale dlaczego oni majac 30:27 nie wygrali, a tamci 31:34 i po meczu? Chodzi mi o to, ze i w jednym i drugim przypadku byly 3 rundy roznicy.
Jednak dobrze zrobilem, ze sie wycofalem xd.

ofensywnie 990

ofensywnie

Użytkownik
Nie do konca znam zasady, ale dlaczego oni majac 30:27 nie wygrali, a tamci 31:34 i po meczu? Chodzi mi o to, ze i w jednym i drugim przypadku byly 3 rundy roznicy.
Jednak dobrze zrobilem, ze sie wycofalem xd.
muszą być 4 różnicy w takim wypadku bo jest 6 rund w dogrywce

P 1,8K

patced

Użytkownik
Dwa minusy i 4k w dupe ... gdyby kanadyjki nie stanely na 7-5..7-11 niemry by oddaly a dla nich chinski hoy w dupy za 2 set sprzedany

W 208

wertek

Użytkownik
Kardemir - Antalya
&lt;table class=&quot;bet&quot; data-reactid=&quot;.b.4.1&quot;&gt;&lt;tbody data-reactid=&quot;.b.4.1.0&quot;&gt;&lt;tr data-reactid=&quot;.b.4.1.0.0&quot;&gt;&lt;th title=&quot;Kardemir - Antalya&quot; class=&quot;&quot; data-reactid=&quot;.b.4.1.0.0.2&quot;&gt;
&lt;/th&gt;&lt;td class=&quot;odd &quot; data-reactid=&quot;.b.4.1.0.0.4&quot;&gt;2
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tip-row&quot; data-reactid=&quot;.b.4.1.0.1&quot;&gt;&lt;td colspan=&quot;4&quot; class=&quot;opportunity&quot; title=&quot;więcej niż 1.5&quot; data-reactid=&quot;.b.4.1.0.1.0&quot;&gt;więcej niż 1.5
mecz : ilość goli
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Ma ktoś konto tu: https://www.fonbet.com/live/?locale=ru#-2
Jestem mile, pozytywnie zaskoczony, ponieważ dają mecz Energa Manekin Toruń w tenisa stołowego, a już nie raz byłem na ich meczu, kilka ciekawych betów się znajdzie
Rambo: było do końca września, to do końca września, a tak poza tym: gdzie jest napisane, że coś grałem?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom