Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Nie do konca znam zasady, ale dlaczego oni majac 30:27 nie wygrali, a tamci 31:34 i po meczu? Chodzi mi o to, ze i w jednym i drugim przypadku byly 3 rundy roznicy.
Jednak dobrze zrobilem, ze sie wycofalem xd.
Nie do konca znam zasady, ale dlaczego oni majac 30:27 nie wygrali, a tamci 31:34 i po meczu? Chodzi mi o to, ze i w jednym i drugim przypadku byly 3 rundy roznicy.
Jednak dobrze zrobilem, ze sie wycofalem xd.
Liliana w dobrej formie, Elsa nieco gorzej, ale Australijki wyglądają tragicznie i ciężko będzie tutaj o niespodziankę. Faworytki wejdą do ćwierćfinału.
Ma ktoś konto tu: https://www.fonbet.com/live/?locale=ru#-2
Jestem mile, pozytywnie zaskoczony, ponieważ dają mecz Energa Manekin Toruń w tenisa stołowego, a już nie raz byłem na ich meczu, kilka ciekawych betów się znajdzie
Rambo: było do końca września, to do końca września, a tak poza tym: gdzie jest napisane, że coś grałem?