>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [36]

Status
Zamknięty.
sebolo 207

sebolo

Użytkownik
Dokładam
Slask Wroclaw - Jagiellonia Bialystok
Poniżej 4.25 @1.675 //Pinnacle
30 minuta 0:2 :/ tam raczej powinno coś jeszcze wpaść.
Patrząc na ostatnie mecze Śląska to nie padało zbyt wiele bramek, fakt ograli Wisłę 5:1, tylko czy to świadczy o czymś wielkim. Na razie nic wielkiego nie pokazują, a Jaga wręcz odwrotnie. Bramki moim zdaniem powinny jeszcze paść, zobaczymy.
Ja próbuje lekko :
3-gol [email protected]
oraz
Powyżej 3.0, [email protected]

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Przy 10-15 w plazy Samoilovs/Smedins i kursie na nich 3.5 stwierdzilem ze poczekam az przegraja tego seta i wejde w nich za 5 stowek.. A chlopy ogarneli 1 seta 21-19... Masakra, taki hajs obok nosa przeszedl, juz na zamykaniu na bank z 80%... Ehhhh

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Betis - Granada
Typ : Granada rożne handicap +1,5
Kurs : 1,95
Dobre promo, Granada nabija sporo rożnych w swoich meczach ( rzekłbym są jedyną overową pod tym względem drużyną w LaLiga ???? ). Dodatkowo Granada nie siedzi zamknięta w polu karnym, tylko też atakuje. Stan po HT to 2:2 w rożnych.

krisoff007 296

krisoff007

Użytkownik
Jak wygląda Chelsea? Można liczyć na jakąś walkę/wyrównanie wyniku czy zamykać póki można? Mam ich Win DNB na taśmie jako ostatni mecz.

M 493

milo93

Użytkownik
Kozlov następny typ co biega tylko i czeka na kontre rzygać mi się chce jak mają tacy tenisiści grać zero kreowania tylko czekanie na błąd i przebijactwo

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom