>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [36]

Status
Zamknięty.
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Nawet jeśli miałoby nie wejść to 48,5 na 3 kwartę w meczu na Filipinach trzeba pobrać. 3 kwarty zazwyczaj są tam overowe, a linia naprawdę niska.

bezstronny 2K

bezstronny

Użytkownik
Caro jakimś cudem wygrała tb, ale mam nadzieję że ojciec jej w przerwie przemówi do rozumu i zacznie chodzić do tej siatki, bo zagrywa świetną piłkę na końcową i to jest łatwy punkt do skończenia przy siatce, a tak to brzydka ją z końcowej załatwia jej własną grą.

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Zagrałem pierwszy raz od pół roku tenis (w dziale pisali, że niemal pewniak) i mój zawodnik Sousa już się połamał na starcie ????
skąd ja to znam ????
już lepiej dać żulom na piwo niż stawiać śmieszny tenis ????
teraz miał 0:30 na odłamanie i wszystko wywalił w auty i siatkę. Ja się nie znam na tenisie, ale chłop z okolic top30 , który nie potrafi normalnie trafić w kort to norma? Oglądam i Sousa wszystko wali w aut!
Inna sprawa, że ten tenis to co drugi mecz wygląda jak sprzedany (może jest)
do działu tenisowego nie ma co wchodzić ????

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Sousa nie wytrzymuje psychicznie, odwala
sprzedał jak nic, bo niemożliwe by takie piłki walił w aut co chwila.
lub podbija kurs, bo rok temu tutaj też 1 seta gładko z nim

tak na marginesie to podziwiam ludzi co cały czas stawiają tenis, jakiś marny kurs 1,3 i 2 godziny stresu by ich zawodnik wymęczył 7:6 7:5 ????

yanger 100

yanger

Użytkownik

tak na marginesie to podziwiam ludzi co cały czas stawiają tenis, jakiś marny kurs 1,3 i 2 godziny stresu by ich zawodnik wymęczył 7:6 7:5 ????

hihi, miał Sousa piłkę na gema, zaczął się kłócić minutę z sędzią i się chwilę później dał przełamać :p

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
No jednak typowo, zamiast skonczyc mecz to przy swoim podaniu to: DF,aut,siatka,siatka.
I mamy ponowne lamanko. Ciekawe co kobitki wymysla w TB.
Zamykam zaklad ze zwrotem, bo za duzo nerwow.

H 902

hank

Użytkownik

Sousa to ta sama tenisowa liga co Paire czy Fog, potrafi grać zjawiskowo, tylko pytanie, czy akurat dzisiaj mu się chce. Spokojnie może odwrócić, bo tenisowo przerasta rywala, po aktualnym kursie do gry śmiało.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom