>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [36]

Status
Zamknięty.
perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Korea PŁD, piłka nożna godzina 12:30
Pohang - Incheon
over 1,5 gola kurs 1,5
Nie mam pojęcia dlaczego taki wysoki kurs na over 1,5. Pohang u siebie z nimi jeszcze NIGDY nie miał under 1,5, robił wyniki: 3:1,0:2,1:2,3:0,2:1,1:1,2:1,4:1,2:2,3:2,2:2,1:2,3:2.
Goście ostatnie mecze na wyjazdach: 0:2,1:2,1:1,1:3,3:1
Dla mnie kurs przesadzony , daje mocno to dosyć pewnie

lżej próbuje

over 2,5 gola kurs 2,7

johny35 194

johny35

Użytkownik
Tu na overy trzeba uwazac,bo druzyny raczej underove,ale mimo wszystko linie byly niskie.
Ale widzisz jaki w tym meczu jest wynik? W pierwszej kwarcie Filipinki narzucały tym z Laosu 50 punktów, a teraz już 36 w drugiej, także izzi ✅

bezstronny 2K

bezstronny

Użytkownik
Wozniacki pierwszy raz przy siatce, masakra, nie wiem czemu wcześniej tego nie robiła jak brzydka się tak broni i odgrywała łatwe piłki na volley.
no i przełamała, nie przełamać Navarro chociaż raz w secie to by była tragedia, można grać Caro po 1,50 teraz
Wozniacki wygra seta 6-4 @ 2,30 - lekka stawka, Suarez Navarro jakby lekko poirytowana, może pójść break

Otrzymane punkty reputacji: +1
rvn19 331

rvn19

Użytkownik
Panowie, co sądzicie o Benneteau. 1.78 to moim zdaniem świetny kurs, ale może jestem nieobiektywny, bo nie przepadam za Brownem. Podzieli się ktoś opinią ? ????

bezstronny 2K

bezstronny

Użytkownik
Ja bym bardziej polecał Struffa z Robredo, myślę że się bardziej opłaca, kurs niewiele mniejszy. Tommy przed kontuzją strasznie dołował, teraz grał challengera i też co zrozumiałe nie pokazał nic wielkiego, Robredo raczej się zbliża do końca kariery, szkoda bo w swoim &quot;prime time&quot; naprawdę nieźle się go oglądało. Myślę że Struff będzie karał te jego balony bo jest w bardzo dobrej formie, nawierzchnia, dyspozycja, wszystko przemawia za Niemcem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom