3,2K abraxas Forum VIP Wrzesień 9, 2016 #1621 Djok - Monfils TO jest jakiś bojkot chyba obu zawodników że tak wcześnie jest rozgrywany półfinał ! Temperatura to obecnie 34C
Djok - Monfils TO jest jakiś bojkot chyba obu zawodników że tak wcześnie jest rozgrywany półfinał ! Temperatura to obecnie 34C
3K magik90 Użytkownik Wrzesień 9, 2016 #1622 Djok - Monfils TO jest jakiś bojkot chyba obu zawodników że tak wcześnie jest rozgrywany półfinał ! Temperatura to obecnie 34C Kliknij aby rozwinąć... a w dodatku bardzo wysoka wilgotność powietrza
Djok - Monfils TO jest jakiś bojkot chyba obu zawodników że tak wcześnie jest rozgrywany półfinał ! Temperatura to obecnie 34C Kliknij aby rozwinąć... a w dodatku bardzo wysoka wilgotność powietrza
1,4K sixeros Użytkownik Wrzesień 9, 2016 #1624 Korci mnie coś przyatakowac mocniej zeby tych makaroniarzy odrobić, wiem, że to nie wróźy nic dobrego ????
Korci mnie coś przyatakowac mocniej zeby tych makaroniarzy odrobić, wiem, że to nie wróźy nic dobrego ????
2,4K applause Użytkownik Wrzesień 9, 2016 #1625 ma ktoś stream do polskiego eurosportu? Kliknij aby rozwinąć... podbijam, daję reputkę ???? co Monfils pograł przy BP to komedia, wyjebka
ma ktoś stream do polskiego eurosportu? Kliknij aby rozwinąć... podbijam, daję reputkę ???? co Monfils pograł przy BP to komedia, wyjebka
6,1K nole Forum VIP Wrzesień 9, 2016 #1626 To co odpierdziela Czarny to jakas farsa...w tenisie za taką grę powinnia być od razu dyskwalifikacja... On się zachowuje jakby grał z kolegą w piątek po pracy i miał słabszy dzień...
To co odpierdziela Czarny to jakas farsa...w tenisie za taką grę powinnia być od razu dyskwalifikacja... On się zachowuje jakby grał z kolegą w piątek po pracy i miał słabszy dzień...
407 matiee Użytkownik Wrzesień 9, 2016 #1627 Monfils w ogóle nie atakuje gra tylko slajsy. Jakaś kontuzja czy co?
1,2K nevener Użytkownik Wrzesień 9, 2016 #1628 Zagłębie - Wisła powyżej 9.5 rożnego @2.0 bet365 Kliknij aby rozwinąć... 70 minuta Schalke - Bayern over 1 @2.85 bet365 grają akcja za akcję
Zagłębie - Wisła powyżej 9.5 rożnego @2.0 bet365 Kliknij aby rozwinąć... 70 minuta Schalke - Bayern over 1 @2.85 bet365 grają akcja za akcję
2,4K applause Użytkownik Wrzesień 9, 2016 #1629 Prosze was bardzo http://privatehd.pw/tv/sport/eurosport1pl.php Kliknij aby rozwinąć... jak wyłączyć tego gościa co tak gada jak *****any?
Prosze was bardzo http://privatehd.pw/tv/sport/eurosport1pl.php Kliknij aby rozwinąć... jak wyłączyć tego gościa co tak gada jak *****any?
2,4K applause Użytkownik Wrzesień 9, 2016 #1631 szkoda ryja strzępić na tego murzyna, błazen zawsze będzie błaznem
1,3K filipek1996 Użytkownik Wrzesień 9, 2016 #1632 szkoda ryja strzępić na tego murzyna, błazen zawsze będzie błaznem Kliknij aby rozwinąć... Sprzedał mecz, jak dziś Syrenie temu też nie chce się grać Wawrinka @2.10 All-in. Siema :grin:
szkoda ryja strzępić na tego murzyna, błazen zawsze będzie błaznem Kliknij aby rozwinąć... Sprzedał mecz, jak dziś Syrenie temu też nie chce się grać Wawrinka @2.10 All-in. Siema :grin:
407 matiee Użytkownik Wrzesień 9, 2016 #1633 Niestety chyba już tak będzie zawsze. Monfils to Monfils.
2,3K valentine28 Forum VIP Wrzesień 9, 2016 #1634 Ja tam wchodzę w to że Lewandowski strzeli 1 gola @3.10 Kliknij aby rozwinąć... Już dużo wcześniej powinna wpaść ????
Ja tam wchodzę w to że Lewandowski strzeli 1 gola @3.10 Kliknij aby rozwinąć... Już dużo wcześniej powinna wpaść ????
2,4K applause Użytkownik Wrzesień 9, 2016 #1635 *****, ale ten facet ma 31 lat, nie zdziwiłbym się jak za kilka lat o nim usłyszymy, jak kase z tenisa przejebie mentalne dziecko
*****, ale ten facet ma 31 lat, nie zdziwiłbym się jak za kilka lat o nim usłyszymy, jak kase z tenisa przejebie mentalne dziecko
407 matiee Użytkownik Wrzesień 9, 2016 #1637 Słuchajcie mam zagrane +2,5 set Monfils. Unibet Jeśli by skreczowal Francuz co wtedy?
1,3K filipek1996 Użytkownik Wrzesień 9, 2016 #1638 *****, ale ten facet ma 31 lat, nie zdziwiłbym się jak za kilka lat o nim usłyszymy, jak kase z tenisa przejebie mentalne dziecko Kliknij aby rozwinąć... Ty wierzysz, że on od tak taką błazenade robi?
*****, ale ten facet ma 31 lat, nie zdziwiłbym się jak za kilka lat o nim usłyszymy, jak kase z tenisa przejebie mentalne dziecko Kliknij aby rozwinąć... Ty wierzysz, że on od tak taką błazenade robi?
2,4K applause Użytkownik Wrzesień 9, 2016 #1639 Słuchajcie mam zagrane +2,5 set Monfils. Unibet Jeśli by skreczowal Francuz co wtedy? Kliknij aby rozwinąć... zwrot ale nie skreczuje, on ma radochę że robi z siebie debila
Słuchajcie mam zagrane +2,5 set Monfils. Unibet Jeśli by skreczowal Francuz co wtedy? Kliknij aby rozwinąć... zwrot ale nie skreczuje, on ma radochę że robi z siebie debila