>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [35]

Status
Zamknięty.
marcysko 841

marcysko

Użytkownik
Uważaj na Wozniacki ;) Z jednej strony Dunka wraca na wyższy poziom gry, z drugiej strony Sevastova gra póki co turniej życia. Presja raczej po stronie Karoliny, więc może lepiej na live złapać jakiś wyższy kursik w tym meczu ;)

matiee 407

matiee

Użytkownik
Uważaj na Wozniacki ;) Z jednej strony Dunka wraca na wyższy poziom gry, z drugiej strony Sevastova gra póki co turniej życia. Presja raczej po stronie Karoliny, więc może lepiej na live złapać jakiś wyższy kursik w tym meczu ;)
wg. mnie w tym meczu górę weźmie doświadczenie (plus dla Wozniackiej) i skończy się 2:0 ???? 6:3 6:4

marcysko 841

marcysko

Użytkownik
wg. mnie w tym meczu górę weźmie doświadczenie (plus dla Wozniackiej) i skończy się 2:0 ???? 6:3 6:4
Bardzo możliwe :p W mojej opinii mecz tylko do delektowania się kobiecym tenisem przed TV także ja osobiście odpuszczam, ale Tobie życzę pogrubienia portfela! ????

matiee 407

matiee

Użytkownik
Bardzo możliwe :p W mojej opinii mecz tylko do delektowania się kobiecym tenisem przed TV także ja osobiście odpuszczam, ale Tobie życzę pogrubienia portfela! ????
ja też chyba odpuszczam, tym bardziej, że jak widzisz w mojej sygnaturze tenis kobiet nie jest moim konikiem :p za dużo loterii i humorów dziewczyn :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom