his_airness
Użytkownik
Żeby nie było, że nie rozliczyłem. No cóż, jednak kolejna sensacja stała się faktem. No, ale Łotwa nie wygrała dwoma bramkami, więc nie ma dużego bólu.
Żeby nie było, że nie rozliczyłem. No cóż, jednak kolejna sensacja stała się faktem. No, ale Łotwa nie wygrała dwoma bramkami, więc nie ma dużego bólu.
Tak wlasnie pomyślałem o Tobie, bo ostatnio zauważyłem, że grasz na dogi, to podejrzewałem, ze i tu cos w kierunku Sevastovej dałeś. Ale mnie rozczarowałeś z handi gemowym, sadzilem, ze tez na win poszlo : )mogłaby skreczować i uratowałaby moje handi gemowe...
Tak wlasnie pomyślałem o Tobie, bo ostatnio zauważyłem, że grasz na dogi, to podejrzewałem, ze i tu cos w kierunku Sevastovej dałeś. Ale mnie rozczarowałeś z handi gemowym, sadzilem, ze tez na win poszlo : )
dokladnie, bedzie latwo jak KarolinkaJa to samo,wszedlem prz 5:4 dla Vinci,pare sekund pozniej patrze Siekiera zagral Vinci,dostalem drgawek.
Siekier co teraz grasz 3:0dla Novaka ?
91:87Typ ryzykowny bo Phoenix dysponuje mocniejszym skladem,ale ostatnio bez formy. Pogralem pre ,ale ciagle jest ok 2 kurs na Atlante.
no jajaDjoko - Tsonga; Kto pierwszy wygra 2 gemy w drugim secie? Tsonga @ 1.83
Zwrocik :]. Krecz Tsongi. Djoko chyba jeszcze nie miał takiego turnieju.Ja sobie daję teraz Djokovic over 19,5g @1,83 b365.