Białoruś v Francja -> Francja -2.5 @3.100 Bośnia i Hercegowina v Estonia -> Bośnia i Hercegowina -1.5 @1.800 Andora v Łotwa -> Łotwa -1.5 @2.150
AKO -> @11.99 Bet365 Powodzenia dziś z meczami eliminacyjnymi. ????
Żeby nie było, że nie rozliczyłem. No cóż, jednak kolejna sensacja stała się faktem. No, ale Łotwa nie wygrała dwoma bramkami, więc nie ma dużego bólu.
Argentyna nie ma wiele do powiedzenia. Raczej wyrównany mecz bez okazji, z bramką życia. Jak wejdzie ktoś za Di Marie to może ARG się obudzi
Wenezuela może coś dołożyć zaraz.
Tak wlasnie pomyślałem o Tobie, bo ostatnio zauważyłem, że grasz na dogi, to podejrzewałem, ze i tu cos w kierunku Sevastovej dałeś. Ale mnie rozczarowałeś z handi gemowym, sadzilem, ze tez na win poszlo : )
Tak wlasnie pomyślałem o Tobie, bo ostatnio zauważyłem, że grasz na dogi, to podejrzewałem, ze i tu cos w kierunku Sevastovej dałeś. Ale mnie rozczarowałeś z handi gemowym, sadzilem, ze tez na win poszlo : )
Trzeba skończyć z graniem, bo to za dużo nerwów kosztuje. I tak w ogóle to widzę, że klątwa Siekiery mnie dopadła, miałem mocno pograną Vinci, przy 5*-4 wchodzę na forum i widzę jego wpis, przegrała dziewięć gemów z rzędu. z meczem Woźniackiej będzie razem 19 gemów przegranych z rzędu przez zawodniczki którym kibicowałem, rekord świata chyba