>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [35]

Status
Zamknięty.
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
2x ✅ ✅ Tego dawno nie bylo, szkoda ze spanikowalem przy *5-4 dla Vinci i pogralem jej win ale i tak jest dobrze.
Lecimy za ciosem i Wozniacki -4 i Djok 3-0. Dzisiaj jest moj dzien!!!
tylko te mecze będą rozgrywane jutro ;)
ja daję Woźna -3,5 gema i Djoko -5,5

loj99 530

loj99

Użytkownik
Węgry ostatni w grupie czuje to oglądałem mecz JEDNA WIELKA PATOLOGIA a ci co grają z naszej lidze grają w 1 składzie. Porażka wielka i nie ostatnia z taką grą niech się biją z Andorą bo pewnie z Łotyszami szans nie mają :]

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Węgry ostatni w grupie czuje to oglądałem mecz JEDNA WIELKA PATOLOGIA a ci co grają z naszej lidze grają w 1 składzie. Porażka wielka i nie ostatnia z taką grą niech się biją z Andorą bo pewnie z Łotyszami szans nie mają :]

Piłka reprezentacyjna to już jest dno i tyle kiedyś takich frajerów jak Wyspy Owcze to się lekko goliło to samo żabojady całkowite dno na tym boisku jakis Girou ***** w pierwszym składzie patola w reprezentacji jak Milik co seta to tylko marnuje.

comendador 428

comendador

Użytkownik
Piłka reprezentacyjna to już jest dno i tyle kiedyś takich frajerów jak Wyspy Owcze to się lekko goliło to samo żabojady całkowite dno na tym boisku jakis Girou ***** w pierwszym składzie patola w reprezentacji jak Milik co seta to tylko marnuje.

Hahaha, spokojnie :cool:

loj99 530

loj99

Użytkownik
Pilka nozna - Kwalifikacje MS-Ameryka Pld. - Brazylia-Kolumbia
02 @2.38

Pilka nozna - Kwalifikacje MS-Ameryka Pld. - Peru-Ekwador
spotkanie bez remisu 2 @1.95

Pilka nozna - Kwalifikacje MS-Ameryka Pld. - Wenezuela-Argentyna
handicap 1:0 2 @2.28

Coś takiego na noc, jak Europa zawodzi to może Ameryka Pld. da rade :]

Status