Potrafi mi ktoś wytlumaczyć co zrobił Kovalik???
4-1 w TB 2 podania i dostaje 6-8 totalna padaka
A nie było opcji "zamknij zakład" albo nie mozna było zrobić tego surebetowaniem ?
Potrafi mi ktoś wytlumaczyć co zrobił Kovalik???
4-1 w TB 2 podania i dostaje 6-8 totalna padaka
Ogólnie, to polecam Tobie zachować zimną głowę od tego momentu, bo dodając te screeny próbujesz coś udowodnić(czyli takie wygrane, to nie jest dla ciebie chleb powszedni).
To tyle na dzis.ciao
dokładnie, nie moja kasa, ale radziłbym z tych 20 k wypłacić sobie 10-15 kOgólnie, to polecam Tobie zachować zimną głowę od tego momentu, bo dodając te screeny próbujesz coś udowodnić(czyli takie wygrane, to nie jest dla ciebie chleb powszedni).
Pamiętaj, że o zarobieniu 20k można mówić jak się te pieniądze ma w kieszeni. Ze swojego doświadczenia wiem, że takie momenty zielonych serii, dużych wygranych są bardzo ważne i trzeba uważać co i jak się gra później. Wielu graczy po takich seriach w przeciągu dni może się wyzerować.
Taki jest sens że pre nie grałem i co z tego że masówka, 1.72 już mnie zadowala :razz:jaki sens?juz w pre poszly masowki po marnym 1.14 a Ty chcesz dalej grac tylko ze po 1.7...
jednak siedzi :grin:Cracovia powyżej 4.5 rożnego @2.0 Betano
popieram dominacja chojnic i nie widze możliwości innej jak z 2 bramki dla nich :]Chojniczanka - Stal
Chojniczanka win @1,66
Over 4.5 w meczu Tammeka @ 1.83
Trochę pyka ????Brawo Istomin wygrał gema