Potrafi mi ktoś wytlumaczyć co zrobił Kovalik???
4-1 w TB 2 podania i dostaje 6-8 totalna padaka
A nie było opcji "zamknij zakład" albo nie mozna było zrobić tego surebetowaniem ?
Potrafi mi ktoś wytlumaczyć co zrobił Kovalik???
4-1 w TB 2 podania i dostaje 6-8 totalna padaka
Ogólnie, to polecam Tobie zachować zimną głowę od tego momentu, bo dodając te screeny próbujesz coś udowodnić(czyli takie wygrane, to nie jest dla ciebie chleb powszedni).![]()
To tyle na dzis.ciao
dokładnie, nie moja kasa, ale radziłbym z tych 20 k wypłacić sobie 10-15 kOgólnie, to polecam Tobie zachować zimną głowę od tego momentu, bo dodając te screeny próbujesz coś udowodnić(czyli takie wygrane, to nie jest dla ciebie chleb powszedni).
Pamiętaj, że o zarobieniu 20k można mówić jak się te pieniądze ma w kieszeni. Ze swojego doświadczenia wiem, że takie momenty zielonych serii, dużych wygranych są bardzo ważne i trzeba uważać co i jak się gra później. Wielu graczy po takich seriach w przeciągu dni może się wyzerować.
Taki jest sens że pre nie grałem i co z tego że masówka, 1.72 już mnie zadowala :razz:jaki sens?juz w pre poszly masowki po marnym 1.14 a Ty chcesz dalej grac tylko ze po 1.7...
popieram dominacja chojnic i nie widze możliwości innej jak z 2 bramki dla nich :]Chojniczanka - Stal
Chojniczanka win @1,66
Trochę pyka ????Brawo Istomin wygrał gema