No w formie od roku jestTrochę pyka ????
pierwsze jak przeczytałem post to myślałem że coś się na mieście dzieje :razz:Panowie co się dzieje w katowicach ja piernicze xd
i nawet chojnice odpaliły
Nie wydaje mi się żeby bayern miał tutaj zremisować czy też przegrać. Nie zapominaj że na ławce trenerskiej jest Ancelotti a nie Guardiola i bayern znowu gra zabójczo jak za henckesa. Może nie jest jeszcze to optymalna gra ale powinno wystarczyć na schalke, które miało świetny preseason.Schalke 1X @3,75 chyba lekko można przyłożyć
lewy strzeli ale czy pierwszego to ryzykoNie wydaje mi się żeby bayern miał tutaj zremisować czy też przegrać. Nie zapominaj że na ławce trenerskiej jest Ancelotti a nie Guardiola i bayern znowu gra zabójczo jak za henckesa. Może nie jest jeszcze to optymalna gra ale powinno wystarczyć na schalke, które miało świetny preseason.
Nie zapominajmy także że w schalke nie zagra ani coke, ani Naldo. Zwłaszcza ten drugi to mega osłabienie dla obrony ????
Ja tam wchodzę w to że Lewandowski strzeli 1 gola @3.10
No ryzyko, ale grać gola po 1.50 też większego sensu nie ma ????lewy strzeli ale czy pierwszego to ryzyko
w południe na betano było 1.7No ryzyko, ale grać gola po 1.50 też większego sensu nie ma ????
cieniznaCracovia - Lechia BTS @1,8 BET
Majchrzak 1 set @2,5 caloroczniak
Ogladam, ale psychika to wazna rzecz.Oglądasz w ogóle ten mecz ? Kamil spokojnie jeszcze może tego seta ogarnąć. @8,50 na Majchrzaka 1 set to value