valentine28
Forum VIP
halys 1 set @6.50 przy 4:1
nie nic nie brał, to tylko mój osąd ????Brał jakiegoś medicala? bo akurat nie patrzyłem na 1 gema jak go kovalik przełamał
50/50 już teraz, ale liczę że dziadek się zmobilizuje i pyknie JózkaMożliwe, ale w każdym bądź razie właśnie odłamał ????
halys 1 set @6.50 przy 4:1
Na pieniądze to za długo z nimi nie pograsz , jak będziesz wygrywał , to po krótkim czasie już tylko na "zapałki" ????Widzę, ze w tym betano sporo zakładów ciekawych, takich których na becie nie ma. Jakies tam problemy z nimi sa przy rejestracji, lub później, czy spoko wszystko?
Wszystko ok .Śmiało wpłacaj.Widzę, ze w tym betano sporo zakładów ciekawych, takich których na becie nie ma. Jakies tam problemy z nimi sa przy rejestracji, lub później, czy spoko wszystko?
na nowych kontach można za parę tysięcy pograć, problemów poza limitami nie maWidzę, ze w tym betano sporo zakładów ciekawych, takich których na becie nie ma. Jakies tam problemy z nimi sa przy rejestracji, lub później, czy spoko wszystko?
przeciez jakby tak pomyslec to DW w secie to hc setowe...tylko ze musisz najpierw zrobic kalulacje bo -4.5 handi to moze byc 6:1 albo 6:0, ale pewnie i tak jest to w granicach tego samego co w betano....gdyby nie bylo to bys robil surebety..Najbardziej podobają mi się zakłady u nich jak:
- dodatkowe linie na hc gemowe w tenisie (np. w b365 jest jedna +5,5 i do widzenia)
- hc setowe
- linie na rzuty rożne drużyny live (w b365 tylko race i linia na cale spotkanie)
To tak na szybko, a pewnie jest sporo więcej udogodnień.